Όλα έτοιμα για το φιλικό βετεράνων Βόλου-Λάρισας για τον Ουκρανικό λαό

Την ερχόμενη Κυριακή 10 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας βετεράνων καλαθοσφαιριστών Βόλου και Λάρισας για ιερό σκοπό, αφού συμμετέχοντες και θεατές θα προσφέρουν ιατρικό υλικό, φάρμακα και τρόφιμα για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Ο εκ των πρωτεργατών της διοργάνωσης του αγώνα, παλιός διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής μπάσκετ Βασίλης Καραΐσκος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας, παίρνει σάρκα και οστά. Έτσι, την Κυριακή 10 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς, διοργανώνουμε ένα παιχνίδι αναμνήσεων με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Λάρισας για ιερό σκοπό.

Έτσι θα μαζέψουμε φάρμακα και τρόφιμα που μέσω των Γιατρών του Κόσμου, θα προωθηθούν στην Ουκρανία για να βοηθήσουν έτσι στο ελάχιστο τον Ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται. Καλούμε όλους τους Βολιώτες, να αγκαλιάσουν το εγχείρημά μας και να γεμίσουν το γήπεδο». Τα τρόφιμα και τα φάρμακα που μπορούν να φέρνουν οι θεατές του   αγώνα είναι:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις