Νίκη και στην Πυλαία θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Β.

Μετά τη νίκη στη Δράμα επί των Τιτάνων, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει σήμερα δεύτερο συνεχόμενο αγώνα εκτός έδρας . Στις 13.30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Πυλαίας αντιμετωπίζει την τοπική Αθλητική Ένωση και φυσικά στόχος είναι να προσθέσει ακόμη ένα ροζ φύλλο στο ενεργητικό του.
Την περασμένη…

…Κυριακή οι «ερυθρόλευκες» έπραξαν το καθήκον τους στο ακέραιο. Από τη μια μεριά επιβλήθηκαν άνετα των Τιτάνων Δράμας με διαφορά 17 πόντων (65-48), από την άλλη δόθηκε η ευκαιρία στον Μιχάλη Καπουρνιώτη να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα νεαρά κορίτσια που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.
Παρόμοιος είναι ο στόχος και στο σημερινό παιχνίδι. Η Πυλαία μόνο ως φόβητρο δεν μπορεί να θεωρηθεί για τον Ολυμπιακό, που παίζοντας σοβαρά αναμένεται να φτάσει στην τελική επικράτηση. Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Αναστασία Γαλιατσάτου και Λαμπρινή Αγαγιώτη.
Στη διάθεσή των Μιχάλη Καπουρνιώτη και Μάριου Μπορίνου βρίσκονται οι: Εύη Κυριατζίδου, Λία Σαρακατσάνη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Βάλια Χούτα, Χαρά Ντελή, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Δανάη Αγκάνη, Σταματία Διαμαντοπούλου, Νικολέτα Μπαλλά, Θώμη Βογιατζάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις