«Μαύροι λεκέδες»


Μοιράσου το άρθρο
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα, Σακαφλιάδες, χαρακτηρίζοντας τη χθεσινή ημέρα όπου η ομάδα τους ηττήθηκε με 6-0 από τον ΠΑΟΚ Β’ από τις πιο ντροπιαστικές και μαύρες στιγμές της ιστορίας του ΑΟΤ και τους Αϊβάζογλου – Σαμολαδα μαύρους λεκέδες (εσωτερική φωτό) και ανεπιθήμητους στην πόλη των Τρικάλων.
Η ανακοίνωση:
Από τις πιο ντροπιαστικές και μαύρες στιγμές της Ιστορίας του Α.Ο. Τρίκαλα η σημερινή.
Αν όχι η πιο ντροπιαστική και η πιο μαύρη.
Αΐβάζογλου και Σαμολαδά μακάρι να τα βρείτε μπροστά σας αυτά που κάνατε στην πόλη μας εις βάρος του Α.Ο. Τρίκαλα, της Ιστορίας του και του κόσμου του.
Είστε ανεπιθύμητοι στην πόλη των Τρικάλων!
Εσείς και οι φίλοι σας που διατυμπανίζουν ως δικαίωμα σας να μην πληρώνετε τους εργαζόμενους σας και στήριζαν τα εγκλήματα σας μέχρι τέλους είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τη σημερινή ξεφτίλα!
Τέλος, μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ, που φόρεσαν, σεβάστηκαν και τίμησαν τη φανέλα του ΑΟΤ κάτω από αντίξοες συνθήκες, όντας στα όρια της εξαθλίωσης…
Σας ευχαριστούμε για όλα μάγκες!
Υ.Γ. 1. Βαγγέλη ούτε ο ΠΣΑΤ δε σε παίρνει στα σοβαρά πλέον… Άραγε πως πάνε οι πωλήσεις των αυτοκινήτων;
Υ.Γ. 2. Πολλά μπράβο στην ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ που δε σεβάστηκε ότι απέναντι της αγωνιζόταν ομάδα με μόλις 9 παίχτες στον αγωνιστικό χώρο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις