Τσαλουχίδης: “Κρίμα για Βέροια και Λεβαδειακό να ζήσουν αυτήν την πίεση”

Ο γενικός διευθυντής της Βέροιας, Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε για την ανοδική πορεία της ιστορικής ομάδας προς την Superleague 1 και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, συνολικά, για την αντιμετώπιση που είχαν οι ομάδες στις μικρότερες κατηγορίες, μετά τις περιβόητες αναδιαρθρώσεις, που όμως επί της ουσίας, ήταν υποβαθμίσεις για όλες και το ποδόσφαιρο.

Ο Τσαλουχίδης είπε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” τα εξής:

“Με ένα βαθμό στα δύο ματς που ακολουθούν θα καταφέρουμε να διεκδικήσουμε με μεγάλες αξιώσεις την άνοδο. Πιστεύω ότι είναι καθοριστικά τα δύο ματς που ακολουθούν. Ας μην ξεχνάμε πως πολλά παιχνίδια έγιναν ανά τρεις ημέρες. Υπήρξε ένα φορτωμένο πρόγραμμα λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού και της πίεσης που είχαν όλες οι ομάδες. Εμείς ως Βέροια, κρατάμε την διαφορά των πέντε βαθμών και είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσεως. Η Βέροια δείχνει μία σταθερότητα. Δεν πανηγυρίζουμε, περιμένουμε και το φινάλε. Όταν κατακτάς την πρώτη θέση, βλέπεις και τα μπαράζ. Η αλήθεια είναι πως παρακολουθούμε και τον αντίπαλο μας. Ο Παύλος Δερμιτζάκης θέλει να πάρει από τους παίκτες του, το καλύτερο αποτέλεσμα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αυτοσυγκέντρωση, ικανότητα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να έχεις την ίδια απόδοση σε όλα τα παιχνίδια. Σεβόμαστε και την Λάρισα και την ιστορία της. Φέτος όμως δείξαμε μία σταθερότητα. Όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η άνοδος. Ακόμη και σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, είναι δύσκολο οι παίκτες να παίζουν κάθε τρεις ημέρες. Δεν έγινε αναδιάρθρωση, αλλά υποβάθμιση του αθλήματος. Έγινε ένα τεράστιο λάθος, είναι κρίμα και για την Βέροια και για τον Λεβαδειακό να ζήσουν αυτή την πίεση.

Εμείς τα τελευταία χρόνια αισθανόμαστε πολύ έντονα την αδικία από τις συνεχόμενες αναδιαρθρώσεις που όμως επί της ουσίας, δεν είναι. Αλλά κρατάμε χαμηλούς τόνους, δεν διαμαρτυρόμαστε. Είναι αστείο αυτό που γίνεται. Τα έσοδα είναι μηδαμινά σε σύγκριση με τα έξοδα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα που βιώνουμε, αυτό το στοιχείο το είχαμε ως ομάδα. Είχαμε πολλές αναποδιές και εύχομαι να μην βιώσουμε ξανά ανάλογες καταστάσεις. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση και η δεύτερη κατηγορία, να έχει ένα όμιλο με 18 ομάδες στην δεύτερη εθνική. Το πρωτάθλημα πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστικό”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις