Αμανατίδης: «Γελάνε ακόμη στις Σέρρες με τα πέναλτι του Καλατζή»

Στις δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα μετά το παιχνίδι του Πιερικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας απάντησε ο Περικλής Αμανατίδης

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, με πολλές καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι και καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ενδεχομένως να είχαμε πετύχει και κάποιο άλλο τέρμα.

Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να κερδίζουμε και για την ιστορία της μεγάλης ομάδας που υπηρετούμε. Το γεγονός πως δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και περιμέναμε στα προηγούμενα παιχνίδια σίγουρα μας προβληματίζει και μέσα από τη σκληρή καθημερινή δουλειά προσπαθούμε να το διορθώσουμε.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του κ.Βαζάκα, απλά θα πω πως αρκεί μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και άπαντες θα δουν πως σε κάθε παιχνίδι παρατάσσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Άλλωστε έχουμε ένα πολύ γεμάτο με ρόστερ, με πολλούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό νομίζω πως όλοι είδαν πως ηττηθήκαμε, όταν χρειάστηκαν δύο ανύπαρκτα πέναλτι που καταλόγισε ο κ.Καλατζής (γελάνε ακόμη και στις Σέρρες), ενώ στην Καβάλα κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Καλό θα ήταν λοιπόν όταν κάνουμε δηλώσεις, αυτές να έχουν μία βάση και να μη γίνονται απλά για να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ιστορική ομάδα του Πιερικού. Εμείς θα επικεντρωθούμε τώρα στο ματς με τη Ξάνθη, ώστε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις