Τσιριμπής: «Είμαστε το κορόιδο της κατηγορίας»

Κορόιδο της κατηγορίας, χαρακτήρισε με δηλώσεις του τις οποίες και έκανε μετά την ήττα της ομάδας του από την Ζάκυνθο (4-0), ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Ποτής Τσιριμπής, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε προσφυγές, αλλά ούτε και πρόστιμα, ενώ μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να συγχαρεί ειρωνικά τόσο τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Σπύρο Καλογιάννη, όσο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χωρίς ίχνος ειρωνείας σε αυτό που θα πω για την ομάδα της Ζακύνθου. Συγχαρητήρια στον κανονικό της πρόεδρο που από ό,τι φαίνεται θα την κρατήσει στην κατηγορία. Εμείς από εδώ και πέρα δεν ξαπληρώνουμε ποινές. Είμαστε η μοναδική ομάδα που όπως φαίνεται είμαστε το κορόιδο της κατηγορίας. Είμαστε η μοναδική ομάδα που τρέχουμε ως την Πέμπτη για να μην έχουμε αφαιρέσεις βαθμών την Παρασκευή.

Συγχαρητήρια κύριε Καλογιάννη, το καταφέρατε. Και όσο για τον κύριο Κοντονή, ας μας δίνουν εμάς τιμωρία για μία φωτοβολίδα 30.000 πρόστιμο και μία αγωνιστική. Συγχαρητήρια κι εσείς κύριε Κοντονή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις