Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Γιαλιάς για ΑΟΤ

Μοιράσου το άρθρο

Είναι γεγονός ότι το ενδεχόμενο επανεμπλοκής του Χρήστου Γιαλιά στα διοικητικά του ΑΟ Τρίκαλα σκόρπισε ενθουσιασμο στους φιλάθλους, κάτι που φάνηκε μέσα από τις αντιδράσεις του στα social media.

Ο Χρήστος Γιαλιάς προσωρινά έχει αποτραβηχτεί από το προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Από κει και πέρα, φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος για να αναλάβει την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς εάν υπήρχε θα το έκανε με επίσημο τρόπο ή χτυπώντας την πόρτα του Ερασιτέχνη που είναι εκείνος που θα δώσει και το χρίσμα στον επόμενο πρόεδρο.

Η μη ύπαρξη εξελίξεων το τελευταίο διάστημα έχει φέρει μία σχετική ανησυχία στους φιλάθλους που καθημερινά μας ρωτούν για το τι γίνεται σε διοικητικό επίπεδο. Κάτι που αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει τελικά του Γιαλιά τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για την επόμενη ημέρα, καθώς δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που θα μπορέσει να χτίσει μία δυνατή ομάδα στη Γ’ Εθνική, η οποία άμεσα θα επανέλθει στη SL2.

Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι και για χειρότερες καταστάσεις από μερίδα του κόσμου. Αφού ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος της ομάδας και σε περίπτωση που το όποιο χρέος είναι βιώσιμο (κάτι που είναι και το πιθανότερο), θα πρέπει ο Γιαλιάς να λάβει τις εγγυήσεις που έχει ζητήσει για συγκεκριμένα θέματα, κυρίως όσον αφορά το κομμάτι των υποδομών και να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα, έχοντας όλη την πόλη στο πλευρό του.

Είναι ο μοναδικός τρόπος , με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα και την έλλειψη ενδιαφέροντος από άλλο παράγοντα αναλόγου βεληνεκούς, ώστε ο ΑΟ Τρίκαλα να βαδίσει όπως πρέπει και να επιστρέψει εκεί που πρέπει.

Πηγή: trikalascore

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις