“Ο Βόλος 2004 λεγόταν Ολυμπιακός Νέας Δημητριάδας, σκέφτομαι να φύγω από την ομάδα”

klontzas

Στον αέρα της εκπομπής “Clasico” φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Βόλου 2004, Δημήτρης Κλόντζας, στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως θέλει να πάψει να διατηρεί το συγκεκριμένο πόστο κι αποκάλυψε μία ενδιαφέρουσα ιστορία, σύμφωνα με την οποία η πρώτη ονομασία του σωματείου ήταν Ολυμπιακός Νέας Δημητριάδας!

Μερικά αποσπάσματα της συνέντευξής του:

Για το ποια είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα κι εκείνον:

“Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αποχωρήσω από την ομάδα. Απλά, είπα ότι το σκέφτομαι. Να μην παραποιηθούν τα λόγια μου. Δε θέλω να παραμείνω στο πόστο του προέδρου, επιθυμώ, όμως, να είμαι δίπλα στην ομάδα. Είμαι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ομάδας. 23 χρόνια σε μία ομάδα, δεν μπορείς να φύγεις και να σταματήσεις να αγαπάς, να στηρίζεις”.

Για το αν ο Βόλος 2004 θα συνεχίσει να υφίσταται:

“Η ομάδα θα παραμείνει Βόλος 2004, όπως την ξέρουμε όλοι, εδώ και 23 χρόνια”.

Για το μεταγραφικό μέτωπο, ενόψει της νέας σεζόν:

“Έχουν γίνει από τον Απρίλιο κάποιες κινήσεις για παίκτριες, όσον αφορά την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τις υποδείξεις της προπονήτριάς μας, της Ελένης Κουσκούνη”.

Τέλος, συμπλήρωσε:

“Η ομάδα λεγόταν Ολυμπιακός Νέας Δημητριάδας, στην αρχή. Κάποιοι φίλαθλοι, οπαδοί και παράγοντες νόμιζαν ότι είχα σκοπό να πολεμήσω τον Ολυμπιακό και να δημιουργήσω ερασιτεχνικά τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ. Με κυνήγησαν. Εγώ είμαι Ολυμπιακός χρόνια, μένω δίπλα στο γήπεδο. Δεν ήθελα ποτέ να δημιουργήσω προβλήματα. Ήμουν, μάλιστα, από τους ανθρώπους που βοήθησαν τον Ολυμπιακό”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις