Πλήρης ο Ολυμπιακός Β. στο ντέρμπι με τον Γ.Σ.Αλμυρού

Με πλήρη σύνθεση αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο Σαββατιάτικο ντέρμπι (5μ.μ. ΕΑΚ Βόλου) με τον Γ.Σ.Αλμυρού για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Γ.Σ. Αλμυρού την είσοδό τους στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος…

 

…Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Φώνης Μαυρομιχάλης δήλωσε στο  goalpost.gr: “Πρόκειται για ένα παιχνίδι εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας για την ομάδα μας. Πρέπει οπωσδήποτε να φτάσουμε στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, προκειμένου την τελευταία αγωνιστική να τα παίξουμε όλα για όλα στο ματς με τον Γ.Σ.Βόλου.

Πιστεύω να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου, αφού μάλλον θα συμπεριληφούν στην αποστολή τόσο ο Αναστασόπουλος που υπέφερε από ίωση, όσο και ο Αλεξίου που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του. Όλοι οι παίκτες μας έχουν κατανοήσει τη σπουδαιότητα του αγώνα και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε σγκεντρωμένοι για την επίτευξη του στόχου μας”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις