Διπλή μεταγραφή για Αγριά BC

Διπλή μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε η Αγριά BC αποκτώντας τους Μάριο Τσίρο και Βασίλη Ντάκη από τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του Μάριου Τσίρου. Ο Μάριος προϊόν των υποδομών του Γ.Σ.Β,με ύψος 1.93 αγωνίζεται στη θέση του πάουερ φόργουορντ, διακρίνεται για την δύναμη, την μαχητικότητα και την ικανότητα κοντά αλλά και μακριά από το καλάθι, ενώ ξεχώρισε από τα πρώτα του βήματα και είχε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Ήρθε η ώρα στα 23 του να κάνει το βήμα παραπάνω και με την ομάδα μας να αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Γυμναστικού συλλόγου Βόλου για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Καλή μπασκετική χρονιά τανκ με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας”.

 

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του Βασίλη Ντάκη. Ο Βασίλης γέννημα θρέμμα του Γ.Σ.Β,με ύψος 1.90 αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ, ξεχωρίζει για την ταχύτητα του,την αμυντική του προσήλωση αλλά και για την επαφή του με το καλάθι.

Τα τελευταία χρόνια τρομερά βελτιωμένος, στα 22 του χρόνια ήρθε η στιγμή να παίξει στην Γ εθνική κατηγορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Γυμναστικού συλλόγου Βόλου για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Καλή μπασκετική χρονιά Μπιλ με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις