Φιλικά στην Καλαμπάκα για τους “μικρούς” του Ολυμπιακού Β. (photos)

Φιλικούς αγώνες στην Καλαμπάκα με τα αντίστοιχα τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ του ΑΟ Καλαμπάκας έδωσαν οι ακαδημίες μπάσκετ αγοριών του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016. Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής έχει ως εξής:

Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη…

…στα 40 παιδιά των ακαδημιών, αφού εκτός από την αγωνιστική διαδικασία που είναι απαραίτητη για τα παιδιά αυτών των ηλικιών και η οποία κατέδειξε την οργανωμένη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου, υπήρξε το ταξίδι και το δέσιμο με τα άλλα παιδιά των ακαδημιών, μικρότερα η μεγαλύτερα ενώ ιδιαίτερα σημαντικό ήταν ότι δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα από κανένα παιδί , γεγονός που καταδεικνύει και τη παιδαγωγική δουλειά που γίνεται σ’ αυτόν τον τομέα από τους προπονητές των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου μας , Ελένη Παπαθανασίου, Μιχάλη Καπουρνιώτη, Γιάννα Ράμμου και Πέπη Σατραζέμη. Η αποστολή αναχώρησε με συνοδούς τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κ.κ. Απόστολο Έξαρχο και Αλέκο Μεταφτσή και τους προπονητές κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη και κα. Γιάννα Ράμμου στις 08.30 το πρωί της Κυριακής και επέστρεψε στις 18.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Οι αγώνες που έδωσαν τα παιδιά, το αποτέλεσμα τους και οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν:

Ακαδημία(2005-06) 29-56: Ευαγγελινός, Σαβίδης, Τζούμας, Κοντογιάννης Ζαχαρίας, Δημόπουλος, Αναστασιάδης.

Μίνι(2003-04) 27-38: Αποστολάκης, Αναστασιάδης, Πρέκας, Δημόπουλος, Ιωνάς, Μπράμι, Γκόγκα, Γρηγορίου, Τσόγκας, Μαστρογιαννόπουλος, Μαλαμούλης

Παιδικό(2001-02) 41-40: Βόντζος, Μπετσίσιτι, Τσουκαλάς, Κωσταρής, Τσιαπράζης, Μπατζιάκας, Γκίκας, Γαβρινιώτης, Γκρίνιας, Τσεσμελής, Καραγιαννόπουλος, Μπακούλας.

Εφηβικό(1998-00) 37-54: Κολιός, Κωστής, Σκουμής, Κατσαούνης, Αντωνόπουλος, Καμβίτης, Παγωνάρης, Βραζιώτης, Βόντζος, Χριστοδούλου.

Σε όλα τα παιδιά , μετά το τέλος των αγώνων τους , δόθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή , σάντουιτς και αναψυκτικά, προσφορά του αρτοποιείου ΖΑΧΟΣ, που είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ οι διοργανωτές προσέφεραν από ένα κρουασάν για κάθε παιδί.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα θα υπάρξει το Σάββατο 26 Μάρτιου 2016 στον Αλμυρό, όπου θα αγωνιστεί η ομάδα Κορασίδων του Συλλόγου μας με τον ΓΣ Αλμυρού, στο τελευταίο αγώνα της για το αντίστοιχο πρωτάθλημα , αγώνα με τον όποιο στέφεται και τυπικά πρωταθλήτρια Μαγνησίας, ενώ παράλληλα θα παίξει φιλικό αγώνα και το τμήμα μίνι του Συλλόγου μας με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Αλμυρού.

Η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γονείς των μικρών παιδιών των ακαδημιών μας , για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και τους διαβεβαιώνουμε ότι χρόνο με το χρόνο οι ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου , θα γίνονται ακόμη καλύτερες και μελλοντικά θα αποτελούν αιμοδότη των αγωνιστικών ομάδων μας τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια.