Δ. Μπλάνας: Η Νίκη βάζει τον πήχη ψηλά

Η ομάδα πόλο της Νίκης χτίζει μια ομάδα με μέλλον και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, που αρχίζει σήμερα, θα στηριχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στους αθλητές της ακαδημίας, οι οποίοι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Λίγες και προσεγμένες ήταν οι μεταγραφές φέτος στη Νίκη, αθλητών που έχουν φορέσει ξανά στο παρελθόν…

…το σκουφάκι της Νίκης με επιτυχία. Οι Καρκαλιάνης, Μητρούσης, Τάσιος, αλλά και ο έμπειρος Πάρης Χατζηγούλας, με θητεία επί σειρά ετών σε ομάδες της Α1 κατηγορίας θα ενισχύσουν τη Νίκη, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους πολίστες θα επιδιώξουν να οδηγήσουν την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται.
«Βρισκόμαστε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς στην ομάδα αγωνίζονται έμπειροι παίκτες, αλλά και επτά-οκτώ παιδιά προερχόμενα από την Ακαδημία. Δουλέψαμε για το πρωτάθλημα, θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος, με στόχο να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Βάζουμε ψηλά τον πήχη, ωστόσο, θα είναι δύσκολο να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Θα είναι, ωστόσο, επιτυχία να προκριθούμε στην τελική φάση της διοργάνωσης» τονίζει με δηλώσεις του ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Μπλάνας, ο οποίος θα έχει στη διάθεση του τους εξής πολίστες: Αλέξανδρο Μητρούση, Βάιο Καρτσάνα (τερματοφύλακες), Λάμπρο Μακρή, Σπύρο Τζαμτζή, Πέτρο Παπαδόπουλο (αμυντικοί), Θανάση Κόφφα, Δημήτρη Γλούμη, Νίκο Αθανασιάδη (φουνταριστοί), Λευτέρη Παρασκευά, Γιώργο Καρκαλιάνη, Παναγιώτης Κουρτίδης, Πάρη Χατζηγούλα, Στέφανο Τάσιο, Τόμη Δανιήλ, Νίκο Σπυρόπουλο, Νίκο Καραγκούνη, Γιάννη Κανάκη, Δημήτρη Γκανάτσιο (περιφερειακοί).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις