Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Λούκας Γκαρσία

Πρόταση στον Λούκας Γκαρσία έκανε ο Απόλλων Λάρισας και σύμφωνα με πληροφορίες του crimsonscorer.gr, ο πρώην μέσος της Νίκης Βόλου είπε το “ναι”.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ο Απόλλων Λάρισας κινήθηκε ταχύτατα και ήρθε σε συμφωνία με τον εξαίρετο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Lucas Garcia (Λούκας Γκαρσία).

Ο Lucas Gabriel López García, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 34 ετών γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 1988  στο Veinticinco de Mayo, της Αργεντινής και αγωνίζεται, με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως επιτελικός χαφ, όσο και σαν εξτρέμ.

O Λούκας διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας καταγράψει, κατά το παρελθόν, δεκάδες συμμετοχές στην πρώτη εθνική κατηγορία της Ρουμανίας και της Φινλανδίας. Κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές του είναι η κατάκτηση του κυπέλλου Φινλανδίας, με τη φανέλα της Ίντερ Τούρκου, το 2018 και το πρωτάθλημα στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία της χώρας μας, με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος, το 2019.

Κατόπιν μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με απόλυτη επιτυχία στην Νίκη Βόλου.

– Ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί απευθείας στο αθλητικό κέντρο στην Σλοβενία, όπου θα βρεθεί από την Παρασκευή η λαρισινή ομάδα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις