Αήττητες πρωταθλήτριες οι κορασίδες του Ολυμπιακού Β. (60 photos)

Πρωταθλητής Μαγνησίας και τυπικά στέφθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στις κορασίδες στο μπάσκετ, με τις νεαρές «ερυθρόλευκες» να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, προσθέτοντας άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, επικρατώντας με 12-108 του Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας.
Η φετινή πορεία…

…του Ολυμπιακού Βόλου ήταν εντυπωσιακή, καθώς κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα (12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) και πλέον η ομάδα προετοιμάζεται για τον τελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τους Τιτάνες Παλαμά, σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει η ΕΣΚΑΘ τις προσεχείς μέρες.
Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ μεγάλη, όπως άλλωστε μαρτυρά και το σκορ, με τις προπονήτριες Ελένη Παπαθανασίου και Ιωάννα Ράμμου να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες και κυρίως στις μικρότερες σε ηλικία. Δεν αγωνίστηκαν, καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση οι Δέσποινα Λιόλιου και Ειρήνη Τζανετοπούλου.
Διαιτητές: Αβραμίδου, Λατσίνογλου
Δεκάλεπτα: 0-32, 2-60, 7-78, 12-108
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: (Μαντουλιώτης), Χρονοπούλου, Καραΐσκου, Χατζηγιαννάκη 4, Γ. Μπισμπιγιάννη, Ε. Μπισμπιγιάννη 2, Μωϋσίδου 2, Καραζούπη 3, Τσιποτά 1, Σιμπλίδη, Τόρη, Μαντζωρογεώργου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Παπαθανασίου, Ράμμου), Χούτα 14, Κανελλοπούλου 28, Στάμου 2, Παρασχάκη 12, Αρτεμισίου 22, Λιάκου 12, Νάνου 8, Γκέτσιου 4, Γκρίνια 4, Σταυρογιάννη 2, Σ. Αναστασιάδη.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο κλειστό του Αλμυρού:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις