Επιστροφή στις νίκες για Ρήγα, 2-0 τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη

Ο Ρήγας Φεραίος έφυγε από την έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, έχοντας στις αποσκευές του τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια σε ένα σπουδαίο «διπλό», το οποίο τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της, που είναι η παραμονή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την τελευταία τους νίκη οι «κυανόλευκοι» την πέτυχαν πριν από περίπου ένα μήνα στο Καναλάκι, με 2-0 κόντρα στον Αχέροντα.

Το βελεστινιώτικο συγκρότημα, παρά τις πολλές φάσεις, που δημιούργησε στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού, που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Τσαριτσάνης για την 28η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής,  δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Το σκορ για τον Ρήγα Φεραίο άνοιξε ο Κορέτα με κοντινή κεφαλιά στο 63΄, ενώ το τελικό 2-0 έγραψε και πάλι με κεφαλιά ο Σέττος στο 80΄, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκίκα από δεξιά.

Σκόρερ: 63΄ Κορέτα, 80΄ Σέττος
Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Κοζάνης), Δημόπουλος (Φλώρινας)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Γούπος, Παπαγεωργίου, Μαχαίρας, Καψιώχας (46΄ Σενκάι), Κορομηλάς, Παπαδήμος, Βελετάνης, Καμπέρης (67΄ Τσάτσος), Γκαμπέτας, Καραγκούνης (84΄ Λεβέντης), Μπαλής.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλας, Σπαθής, Βουραζέρης, Γούτσιος, Χατζηαθανασίου, Χατζής, Αλεξίου (87΄ Ρίκος), Κορέτα, Γεωργατζής, Τσίπι (65΄ Γκίκας), Σέττος (83΄ Λάμπρου).

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις