Προανήγγειλε την απόκτηση Μασούρα από Βέροια ο Ανυφαντάκης

Ο Κώστας Ανυφαντάκης προανήγγειλε την έλευση του Αλέξανδρου Μασούρα στη Βέροια.

Την άφιξη του Αλέξανδρου Μασούρα περιμένει εντός των ημερών στη Βέροια ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο 24χρονος μέσος αναμένεται να φορέσει τα κυανέρυθρα, προερχόμενος από τα Χανιά (15 συμμετοχές), κάτι που επιβεβαίωσε ο τεχνικός της Βασίλισσας του Βορρά.

Μετά τη φιλική νίκη (1-0) απέναντι στην Καλλιθέα είπε:

«Είχαμε ένα δυνατό φιλικό με μία πάρα πολύ καλή ομάδα που πρωταγωνίστησε πέρυσι και νομίζω ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος. Δώσαμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να παίξουν από 45 λεπτά. Ήταν πολύ χρήσιμο φιλικό. Έχουμε τα συμπεράσματά μας τα θετικά, τα αρνητικά. Κρατάω την καθημερινότητά μας, τη διάθεση, την πολύ καλή μας νοοτροπία. Είναι πολύ νωρίς για εμάς, γιατί είμαστε σε νέα εποχή, οπότε ο χρόνος είναι υπέρ μας. Πιστεύουμε πολύ στους παίκτες μας και θεωρούμε ότι θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Πού περιμένει ενίσχυση η Βέροια:

«Στην επιθετική μας γραμμή με ένα, δύο παιδιά. Περιμένουμε και ένα χαφ να μας έρθει από βδομάδα. Ναι, τον Μασούρα. Δεν είναι εύκολο, γιατί θέλουμε να πάρουμε παιδιά με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα. Το ψάχνουμε με υπομονή. Πιστεύουμε θα καταφέρουμε να κάνουμε δύο καλές επιλογές. Αυτό που είναι κυρίαρχο στο μυαλό μας είναι η επόμενη προπόνηση με τους διαθέσιμους».

Για τους νεαρούς που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο:

«Είναι κάποιοι που μας έχουν δείξει ότι αξίζουν να είναι μαζί μας. Κάποιοι από αυτούς θα είναι. Οι υπόλοιποι θα είναι και αυτοί μαζί μας, γιατί είναι παιδιά τα οποία πιστεύω ότι με πολλή δουλειά και υπομονή μπορούν να δώσουν πράγματα στη Βέροια τα επόμενα χρόνια».

Για το αγαπημένο του σύστημα:

«Να παίζουμε ποδόσφαιρο. Να παίζουμε όλοι μαζί άμυνα, επίθεση και να ανταποκριθούμε, γιατί η ομάδα είναι πρωταθλήτρια και έχουμε πολύ ισχυρό κίνητρο για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά και φέτος».

Πηγή: Football League News

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις