Νικητής ο Θησέας στο φιλικό στην Αγριά κόντρα στον Νηλέα

Στο γήπεδο της Αγριάς, Θησέας και Νηλέας ήρθαν αντιμέτωποι σε φιλικό προετοιμασίας, το απόγευμα της Τετάρτης, με νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα, με 1-0, σε μία αναμέτρηση χρήσιμων συμπερασμάτων για τους προπονητές των δύο συνόλων.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αλμασίδης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε ένα παιχνίδι που, κατά γενική ομολογία, ο Θησέας επιβεβαίωσε, στον αγωνιστικό χώρο, τον τίτλο του φαβορί με υψηλό ποσοστό κατοχής και κάποιες σημαντικές στιγμές για περαιτέρω τέρματα, με κορυφαία την κεφαλιά του Καραλόπουλου, στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, η οποία κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Στεργιάδη.

Βέβαια, θετικά μηνύματα αποκόμισε, από την εμφάνιση της ομάδας του, και ο Κυριάκος Κοκκινάκης, με τον Νηλέα να παρουσιάζει άρτια αμυντική συμπεριφορά, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, περιορίζοντας σημαντικά τους χαρισματικούς μεσοεπιθετικούς του ποιοτικότερου Θησέα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θησέας Αγριάς (Κόφφας): Κοντοστάθης, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Αποστόλιδης, Καραλόπουλος, Αλεξίου, Καραμανλής, Χατζησταμάτης, Σιώμος, Κατσιγιάννης, Αλμασίδης

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κεφαλάς, Αλαμάνης, Πολύζος, Αλμπανίδης.

*Για τον Θησέα, δόθηκε χρόνος συμμετοχής και σε μερικούς νεαρούς αθλητές του, από την Ακαδημία του συλλόγου.

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα (Κοκκινάκης): Στεργιάδης, Μαλλιαρός, Βαλουξής, Μούτος, Σιδέρης, Τσουμάνης, Αράμπογλου, Τσαφούτας, Λιάκος, Κουβαράς, Παλάτζας

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κώστογλου, Ρίζος, Σκαντζούρης, Μάρκο, Γαλωτής Κ., Γαλωτής Α., Γράντζας, Βαϊόπουλος, Πακάκης.

* ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις