«Μας βίασαν!»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες οπαδών της Παρί για τη φιλοξενία στο Ντα Λουζ

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις μαρτυρίες των φίλων της Παρί Σεν Ζερμέν όσον αφορά την παρουσία τους στο Ντα Λουζ για τον αγώνα του Champions League κόντρα στην Μπενφίκα.

Το hashtag, #BenficaRapedMe (Η Μπενφίκα με βίασε) κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς φίλους της ομάδας του Παρισίου να καταγγέλλουν πως ο έλεγχος ασφαλείας στο γήπεδο των «αετών», έφτανε στο όριο του βιασμού.

«Ο φύλακας ήρθε κοντά μου, μου κατέβασε το σορτσάκι και σήκωσε τα μποξέρ μου. Είχε τα χέρια του μέσα στο μπόξερ μου και άγγιξε τα γεννητικά μου όργανα. Το ίδιο συνέβη και με τις γυναίκες. Ήταν καταχρηστικό και σεξουαλικό άγγιγμα» ήταν μία απο τις ανατριχιαστικές μαρτυρίες φίλου της Παρί που μίλησε δημοσίως σε γαλλικό Μέσο, ενώ γυναίκα οπαδός δήλωσε: «Έπιαναν το στήθος μου κάτω από το σουτιέν για πολλή ώρα. Αν ήξερα Πορτογαλικά θα είχα καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση.»

Ένας άλλος φίλος της Παρί, ανέβασε ένα σκίτσο που, όπως αναφέρει, δείχνει την μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για τον έλεγχο:

Τα γεγονότα αυτά έφτασαν στα αυτιά των διοικούντων της γαλλικής ομάδας, με τον ιδιοκτήτη, Νασέρ Ελ Κελαϊφί, να διατάζει έρευνα με σκοπό να γίνει επίσημη καταγγελία στην UEFA.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που υπάρχουν αντίστοιχες μαρτυρίες, αφού και στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων μεταξύ Μπενφίκα και Μακάμπι Χάιφα, οι φιλοξενούμενοι ανέφεραν πως βίωσαν αντίστοιχες εμπειρίες, με τον ισραηλινό σύλλογο μάλιστα να κάνει επίσημη καταγγελία στην UEFA.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις