Οπαδός έβαλε το δάχτυλό του στα οπίσθια του Οκάμπος της Σεβίλλης (vid)

Η χθεσινή αναμέτρηση της La Liga, ανάμεσα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Σεβίλλη στιγματίστηκε από μία άσεμνη ενέργεια ενός οπαδού της γηπεδούχου ομάδας.

Η Σεβίλη πέρασε από τη Μαδρίτη, επικρατώντας 2-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά το περιστατικό με θύμα τον Λούκας Οκάμπος επισκίασε τον αγώνα.

Την ώρα που ο Αργεντινός μέσος πήγε να εκτελέσει πλάγιο, οπαδός που καθόταν δίπλα στον αγωνιστικό χώρο έβαλε το δάκτυλο του χεριού του προς τα οπίσθιά του. Ο Οκάμπος συνέχισε το παιχνίδι και δεν έδωσε συνέχεια στο περιστατικό, ωστόσο στις δηλώσεις του μετά το ματς ήταν έξαλλος και ζήτησε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Αργότερα και η Σεβίλλη με ανακοίνωσή της, σημείωσε ότι ζήτησε από τη La Liga να λάβει τα κατάλληλα μέτρα με βάση τους κανονισμούς της ώστε να μη συμβεί αυτό ξανά στα γήπεδα.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο καταδίκασε το περιστατικό

Η Ράγιο Βαγιεκάνο, με ανακοίνωσή της, καταδίκασε το περιστατικό και σημείωσε ότι ήταν αντίθετο με τις αξίες της ως ποδοσφαιρικός σύλλογος και ότι προσπαθούν να εντοπίσουν τον οπαδό.

«Αυτή η μεμονωμένη ενέργεια είναι αποκλειστικά ατομική ευθύνη του οπαδού που την πραγματοποίησε», πρόσθεσε ο σύλλογος. «Η Ράγιο Βαγιεκάνο εργάζεται επί του παρόντος για την αναγνώριση του οπαδού, ώστε, εάν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας του συλλόγου, να ληφθούν τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς».

ethnos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις