Youtuber αυτοκτόνησε στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ

Ένας Βραζιλιάνος influencer, Youtuber και συγγραφέας που ήταν από τους ταξιδιώτες στην πρόσφατη κρουαζιέρα του Νεϊμάρ, θεωρείται νεκρός από τις αρχές της χώρας δέκα ημέρες μετά την πτώση του στη θάλασσα από το κρουαζιερόπλοιο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου διοργάνωσε ένα τριήμερο πάρτι σε πλοίο εταιρίας που αποτελεί σπόνσορά του, το οποίο απέπλευσε στις 26 Δεκεμβρίου από το λιμάνι του Σάντος. Από αυτό διέρρευσαν εικόνες που δείχνουν πως οι καλεσμένοι διασκέδασαν ξέφρενα. Ανάμεσά τους ήταν και ο influencer Κάρλος Αλμπέρτο Μότα Καντρέβα.

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο «Diario del Noreste», ο YouTuber ταξίδευε στην κρουαζιέρα με την σύντροφο του, το μοντέλο Βιτόρια Μπάρμπαρα Μομένσο. Μετά από έντονους καβγάδες με την κοπέλα του, ο άνδρας φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα από τον 15ο όροφο του πλοίου κι ενώ βρισκόταν 40 χιλιόμετρα από νησί στα ανοικτά του Σάο Πάουλο.

Στη συνέχεια, οι αρχές άρχισαν να ψάχνουν για να βρουν τον άνδρα, αλλά μετά από αρκετές ημέρες εντατικής και ανεπιτυχούς αναζήτησης, η αστυνομία αποφάσισε να σταματήσει την αναζήτηση και να θεωρήσει τον Καντρέβα νεκρό.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο Καντρέβα και η σύντροφός του διαπληκτίστηκαν, αφού ο influencer είδε ορισμένες ιδιωτικές συνομιλίες της συντρόφου του στο κινητό της το οποίο φέρεται να είχε πάρει για να το ψάξει. Σε αυτές, εμφανίζονταν φωτογραφίες της που εστάλησαν σε άλλους άνδρες.

«Όσο ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Παρακολούθησε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστελνε screenshots σε φίλους λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει. Είχε την πρόθεση να με σκοτώσει», εξομολογήθηκε το μοντέλο στην ιστοσελίδα Metrópoles. Στην κατάθεσή της στις αρχές παρουσιάζεται να υποστήριξε πως είχε ανοικτή σχέση με τον Καντρέβα.

Από την άλλη, η οικογένεια του Καντρέβα κατηγορεί το μοντέλο, σημειώνοντας πως είναι «ένα χειριστικό άτομο» και ότι «εκμεταλλευόταν οικονομικά» τον διάσημο Youtuber. «Ο Κάρλος ουσιαστικά καταστράφηκε. Τον εκμεταλλεύτηκε οικονομικά. Πλήρωσε το ταξίδι, γιατί ήταν ένα όνειρό της. Φοβήθηκε», δήλωσε η αδερφή του 32χρονου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις