Ήττα – αποκλεισμός από τον Άγιο Νικόλαο για την κακή Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση κατάφερε και έχασε 2-0 από τον Άγιο Νικόλαο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το θεσμό του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν, όπως ήταν αναμενόμενο με αντεπιθέσεις και με πρωταγωνιστή τον Μηνά πέτυχαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Αρχικά ο επιθετικός της κρητικής ομάδας άνοιξε το σκορ στο 21’ με κεφαλιά και στο 56’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με γυριστό σουτ σε σέντρα του Πλουσή.

Η Νίκη τις ευκαιρίες, ο Άγιος Νικόλαος το γκολ

Σ’ ένα κακό από πλευράς θεάματος πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος της άμυνας της Νίκης και άνοιξαν το σκορ στο 21’. Η πίεση που άσκησε η Νίκη μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν καρποφόρησε με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με τον Άγιο Νικόλαο να προηγείται με 1-0.

Η Νίκη απείλησε πριν ακόμη συμπληρωθούν τα δύο πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο Ροχάνο έβγαλε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων τον Τσουκαλά, όμως το σουτ που επιχείρησε ο έμπειρος μέσος ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα ο Γκαγκόζης να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 8’ ο Άγιος Νικόλαος ισοφάρισε τις ευκαιρίες. Ο Μελισσόπουλος έκανε στην παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, με τον Δεληζήση να διώχνει σε κόρνερ πριν η μπάλα φτάσει στον αμαρκάριστο Μπαράτα

«Τσαφ» και 1-0

Στο 21’ ο Άγιος Νικόλαος άνοιξε το σκορ. Ο Μπαράτα γέμισε στην περιοχή με φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Ανδρέου δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Μηνά που με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, έστειλε αρχικά την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Χωρίς αντίκρισμα η πίεση της Νίκης

Πέντε λεπτά αργότερα η Νίκη προσπάθησε να απαντήσει, όμως η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάσσου δεν αιφνιδίασε τον Γιαγκόζη που μπλόκαρε σταθερά.Στο 27’ η βολίδα του Κυριακίδη από τα 20 μέτρα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η ευκαιρία που έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 34’. Ο Τσουκαλάς έστρωσε στον επερχόμενο Γαβρηιλίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή και με το αριστερό σούταρε δυνατά, όμως και πάλι ο Γιαγκόζης ήταν σε ετοιμότητα αποκρούοντας σωτήρια για την ομάδα του. Στο 45’ ο πορτιέρε του Αγίου Νικολάου είπε για ακόμη μία φορά «όχι» σε παίκτη της Νίκης και συγκεκριμένα σε δυνατό σουτ του Δεληζήση.

Με τους παίκτες του ΑΟΑΝ να προσπαθούν να ροκανίσουν τον χρόνο και τους φιλοξενούμενους να τρέχουν για να φτάσουν στην ισοφάριση, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 51’ ο Μπαράτα προσπάθησε να αιφνιδιάσει με σουτ από πλάγια θέση, αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα από τον Αναστασίου, με τον Μπάγιτς να βγάζει σε κόρνερ κλείνοντας την κλειστή του γωνία.

Νέο λάθος και 2-0 για τον Άγιο Νικόλαο

Από λάθος μεταβίβαση του Ανδρέου, την μπάλα πήρε ο Πλουσής, ο οποίος αφού διέσχισε την αριστερή πτέρυγα, έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Μηνά να στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μπάγιτς, διαμορφώνοντας το 2-0 στο 56’.

Παρά το ανακάτεμα της τράπουλας από τον Αλέκο Βοσνιάδη, η εικόνα της Νίκης δεν άλλαξε με αποτέλεσμα ο Άγιος Νικόλαος να φτάσει άνετα στη νίκη – πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Εξαίρεση η φάση του 92′ όταν σε γέμισμα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι μετά από λάθος απόκρουση του Δολαψάκη με το κεφάλι.

Άγιος Νικόλαος: Γιαγκόζης, Γωνιωτάκης, Δαλαψάκης, Κίτος, Πλουσής, Ζέλιος (57’ Τζιλάι), Μπαράτα (67’ Λάμπρου), Φουκαράκης, Χίζι, Μελισσόπουλος, Μηνάς (Νοκάι 85′)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αναστασίου (57’ Δημητρίου), Ανδρέου, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης , Κάσσος, Τσουκαλάς (57’ Παναγιωτίδης), Μορέιρα (67’ Μπάλλας), Ροχάνο (76’ Ολαϊσόλα), Σιαφά (67’ Τοπαλίδης)

Διαιτητής: Γιώργος Πατεμτζής (Ηράκλειο)

Βοηθοί: Μαυρουδής και Μάτσας

4ος:  Κρασαγάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις