Συνέχεια στις νίκες για τον Ολυμπιακό Βόλου, 1-0 την Ελασσόνα

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίζοντας 1-0 τον Π.Ο. Ελασσόνας, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Φίλιππος Σκοπελίτης στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια επικράτησε επί του Π.Ο. Ελασσόνας, μία ομάδας που θα “συναντήσει” και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όποτε αυτό ξεκινήσει.

Το ματς

Στο 14′ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με τον Αναστασίου να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε και πάλι στο 21′. Ο Ντινιωτάκης από δεξιά έκανε το γύρισμα προς το σημείο του πέναλτι, με τον Γούπο να απομακρύνει πριν η μπάλα φτάσει στον Αναστασίου που ήταν έτοιμος να σουτάρει προς την εστία. Στο 30′ η μπάλα έφτασε στον δυναμικό επιθετικό του Ολυμπιακού, ωστόσο η κεφαλιά του πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων δεν αιφνιδιάστηκε στο σουτ του Σκοπελίτη, στο 45′, φάση που ήταν και η τελευταία του ημιχρόνου.

Στο 65′ το σουτ του Κατσαγεωργίου κατέληξε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γούπος εξουδετέρωσε το νέο σουτ του Κλεβί Κόλα. Με τον ρυθμό να πέφτει, το ματς κυλούσε προς το 0-0, όμως η ανατροπή του Κατσαγεωργίου από τον Νταμπώση εντός περιοχής και την υπόδειξη του σημείου του πέναλτι από τον Θεοχάρη, έδωσε την ευκαιρία στους ερυθρόλευκους να σκοράρουν. Την ευκαιρία δεν “πέταξε” ο Σκοπελίτης που εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα, γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός Βόλου: Καβουσάκης (70 Βρονταράς), Λάμπος (85’ Καρατσόλης), Θεοδωρόπουλος (85’ Παπαδήμος), Σιουμουρέκης (63’ Καμπέρης), Παπαϊωάννου, (78’ Γαλανόπουλος) Ψιάνος, Κόλα (75’ Σταμπουλής), Κυρίτσης (58’ Θεοδωρίδης), Σκοπελίτης, Ντινιωτάκης (58’ Κατσαγεωργίου), Αναστασίου.

Π.Ο. Ελασσόνας: Γούπος, Κακάμης, Καραμούλας, Σουγλής, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας, Ντούλαγκ, Κωστούλας, Ματούλας (44’ λ.τρ. Καραγκούνης).
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Νταμπώσης, Κουκούλης, Σεμερτζίδης, Μπούσιας, Κουρδής, Αγρογιάννης, Γκουτζουρέλας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις