Απάντηση Ρούση σε Τουτουντζόγλου: Η σιωπή δεν είναι αδυναμία…

Η παραίτηση του Χρήστου Αθανασιάδη από τη θέση του υπεύθυνου των υποδομών της μπασκετικής Νίκης Βόλου, έφερε αρχικά την αντίδραση του Μπάμπη Τουτουντζόγλου που έριξε ευθύνες στη διοίκηση του τμήματος.
Η δημόσια τοποθέτηση του πρώην ισχυρού άνδρα της μπασκετικής Νίκης προκάλεσε την απάντηση του μέλους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Σταύρου Ρούση.
Αναλυτικά:
“Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Μανώλη Δ. Αθανασιάδη Χ. Μπαντελη Καρακάνα και Βαλή για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους εύχομαι καλή συνέχεια….
Σαν μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΓΣΒ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ θα ήθελα να απαντήσω στην ανάρτηση που έκανε ο κ.Τουτουτζογλου στο προσωπικό του προφίλ.
Η Διοίκηση των τελευταίων χρόνων μέχρι και σήμερα δεν έχει διαλύσει τίποτα και κανένα τμήμα, αντίθετα προσπαθεί με νύχια και δόντια να κρατήσει ότι υπάρχει και να δώσει και κάτι παραπάνω σίγουρα κάνουμε λάθη παίρνουμε απόφασης που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα παίρναμε με γνώμονα πάντα το καλό του συλλόγου Η ΝΙΚΗ είναι πάνω από όλους και όλα απειλές του τύπου “θα με βρείτε απέναντι σας” είναι περιττές και ανούσιες…
θα συμφωνήσω δε με το φίλο που απαντά στο σχόλιό σας στο προφίλ που αναφέρει ότι θα πρέπει να γράφονται και ονομαστικά αυτοί που καταστρέφουν την ομάδα είμαι μαζί του και από αύριο θα είμαι ο πρώτος που θα αναφέρεται σε ονόματα…
ΥΓ Η σιωπή δεν είναι αδυναμία !!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις