«Έχουμε πιάσει πάτο»

Ο ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, Γιάννης Βοσκόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για όσα βιώνει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, αλλά και για το μέλλον του ίδιου μετά την απόφαση να αντικατασταθεί ο Αγροτικός Αστέρας από τον Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στη Super League 2: «Νομίζω έχουμε πιάσει πάτο, δεν νομίζω στο δικό μας το βαρέλι να υπάρχει πιο κάτω».

Για την απόφαση να αντικατασταθεί ο Αγροτικός Αστέρας από τον Ηρακλή Λάρισας: «Υπάρχει θλίψη, απογοήτευση, δεν το περίμενε κανένας και ο πιο απαισιόδοξος δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αφού είχαν σκοπό να μας τιμωρήσουν ας μα τιμωρούσαν τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, γιατί περίμεναν τελευταία στιγμή να το κάνουν; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

Ο πρόεδρος της ομάδας δεν ξέρω τι θα κάνει, είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους. Μαζευτήκαμε σήμερα  (12/10) όλοι μαζί συζητήσαμε, δεν κάναμε προπόνηση, δεν γνωρίζω ούτε εγώ τι θα κάνω, πέρυσι παίξαμε ανεβήκαμε, να πάω πάλι στην ίδια διαδικασία; Και πάλι από την αρχή; Έχει γίνει σαν το VAR πανηγυρίζεις ή δεν πανηγυρίζεις; Μπορεί να γίνει κανένα δικαστήριο πάλι. .Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου εμείς οι παίκτες μπορούμε να πάμε μόνο Γ Εθνική

Αυτοί που αποφασίσουν δεν σκέφτονται ότι κάποιος παίκτης έχει οικογένεια, ότι όλο αυτό είναι ψυχοφθόρο για τους παίκτες; Αυτό το άγχος είναι η χειρότερο από όλα τα άλλα. Και ο ΠΣΑΠ δεν πήρε ποτέ μια επίσημη θέση. Δεν νομίζω όλο αυτό που συμβαίνει εδώ να συμβαίνει κάπου αλλού στον κόσμο. Αποφάσισαν 10 Οκτωβρίου ότι δεν μπορείς να πας πουθενά. Τα περισσότερα παιδιά είμαστε επαγγελματίες, ζούμε από αυτό.

Όλα τα παιδιά είναι απογοητευμένα και όλοι είναι μπερδεμένοι. Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική σε όλο αυτό που γίνεται. Εγώ άντε είμαι πιο μεγάλος σκέψου ένα παιδί 20 χρονών που είχε φιλοδοξίες. Θα γίνει ένα ραντεβού ξανά με τον πρόεδρο να δούμε τι θα κάνουμε. Για όλους είναι μια δύσκολη κατάσταση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις