Θετικό το πρόσημο για τους Παίδες της Νίκης

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για το τμήμα Παίδων υδατοσφαίρισης της Νίκης. Οι κυανόλευκοι έφτασαν ως την τρίτη φάση του πρωταθλήματος όπου πιο έμπειρες και δυνατές ομάδες δεν στάθηκαν εμπόδιο στην ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα να περάσει στην τελική φάση. Η προσοχή πλέον των ανθρώπων του τμήματος στρέφεται στην 2η φάση του πρωταθλήματος Εφήβων που θα διεξαχθεί στο τριήμερο 15-17/4. Το σχετικό δελτίο Τύπου:

“Ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας της Νίκης Βόλου στο παιδικό πρωτάθλημα, σταματώντας στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα διεκδίκησε ότι καλύτερο μπορούσε, το γεγονός όμως ότι αντιμετώπισε ομάδες πιο έμπειρες, αλλά και το ότι χρησιμοποιήθηκαν παιδιά κυρίως μικρότερης ηλικίας δεν του επέτρεψαν να κερδίσει το εισιτήριο για την τελική φάση.

Το πρόσημο πάντως είναι θετικό και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές αποτελούν εχέγγυο για περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα της Νίκης κατάφερε να φτάσει μέχρι την τρίτη φάση του παιδικού πρωταθλήματος κάτι το οποίο από μόνο του συνιστά επιτυχία.

Ο απολογισμός της 3ης φάσης για την ομάδα της Νίκης είναι 4 ήττες απο τις ομάδες του Ν.Ο. Πατρών, του Ο.Υ.Κ., του Ν.Ο. Λάρισας και του Πανιωνίου και μια νίκη απέναντι στην ομάδα της Ν.Ε. Πατρών.

Την πρόκριση για την τελική φάση κατάφεραν να πάρουν οι ομάδες του Πανιώνιου και του Ν.Ο. Πατρών.

Πλέον η προσοχή των ανθρώπων της Νίκης στρέφεται τώρα στην δεύτερη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-17/4 και στο οποίο η ομάδα φιλοδοξεί να πετύχει την πρόκριση.

Παράλληλα οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2009 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις