Ομιλία-καμπανάκι του Βοσνιάδη στους παίκτες της Κέρκυρας

Η Κέρκυρα απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία μέσα στη Λαμία και μάλιστα χωρίς να είναι σε καλή μέρα, αλλά το θετικό αποτέλεσμα δεν έκανε τον Αλέξανδρο Βοσνιάδη να… συμβιβαστεί. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στους παίκτες την Τρίτη (12/4) και τους εξέφρασε τα παράπονά του για την απόδοση της ομάδας, ειδικά…

…στην αρχή της αναμέτρησης.
«Δεν υπήρχε καμία δικαιολογία για το ξεκίνημά μας, γιατί ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και πώς θα έπρεπε να παίζουμε… Πνιγήκαμε, δεν βγήκαμε ποτέ στο γήπεδο μέχρι το 20’», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Βοσνιάδη.
Παράλληλα, όμως, ο κόουτς των Φαιάκων χτύπησε καμπανάκι εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, θέλοντας να βγάλει και τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας…
«Επειδή υπάρχει η βαθμολογική διαφορά (σ.σ.: με δεδομένη την τιμωρία του Απόλλωνα Σμύρνης από το “έγκλημα” της Ελευσίνας που θα του αφαιρέσει έξι βαθμούς), μη θεωρείτε ότι έχει τελειώσει και η κατηγορία!», είπε αρχικά ο Βοσνιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, για να προσθέσει: «Πέρα από τις καλές εμφανίσεις, οφείλουμε να δικαιολογούμε και τη θέση μας.
Εξάλλου, πρέπει και μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Να μην πάμε οριακά, μόνο και μόνο για να βγει η κατηγορία. Η ουσία δεν είναι να πάρουμε δυο αποτελέσματα και να βγούμε, να τελειώσουμε τη χρονιά στα φόρτε μας και να λένε όλοι ότι δίκαια βγήκαμε».
Στα αμιγώς αγωνιστικά, η προετοιμασία για το σαββατιάτικο (16/4) ντέρμπι κορυφής στο νησί με την ΑΕΛ ξεκίνησε χωρίς προβλήματα, αφού ο τεχνικός της Κέρκυρας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις