ΛΕΞ: Αποθέωση στη μεγαλύτερη hip hop συναυλία – Συνθήματα και χιλιάδες πυρσοί έβαλαν φωτιά στο Καυτανζόγλειο (vids)

Το αδιαχώρητο επικράτησε, το βράδυ της Παρασκευής (21/10), στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης για τη συναυλία του ΛΕΞ.

Τον μοναδικό ράπερ – φαινόμενο παρακολούθησαν πάνω από 25.000 άνθρωποι (κάποιοι μιλούν ακόμα και για 30.000). Το πιο hot όνομα της ραπ σκηνής της χώρας, έκανε ένα ακόμα sold out live, μετά το αξέχαστο gig στη Νέα Σμύρνη τον περασμένο Ιούλιο.

Οι πρώτοι fans του ΛΕΞ πέρασαν τις πόρτες του Καυτανζογλείου στις 17.30, για να παρακολουθήσουν το γεμάτο παλμό live του θεσσαλονικιού καλλιτέχνη, ο οποίος εμφανίστηκε, εν μέσω ενθουσιωδών ουρλιαχτών, στη σκηνή λίγο μετά τις 22.00. Φυσικά δεν έλειψαν και οι χιλιάδες πυρσοί, οι οποίο έκαναν τη νύχτα μέρα στο στάδιο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του event, που μίλησαν στο ThessToday, τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού.«Έφυγαν πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη. Έψαχναν εισιτήρια μέχρι την τελευταία στιγμή», σημείωσαν.

Παρεμβάσεις για Μαλαματίνα και ΑΤ Ομόνοιας

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, παρέμβαση έκαναν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Μαλαματίνας, που απεργούν, με ένα πανό που έγραφε «Νίκη στην απεργία στην Μαλαματίνα» ενώ, στη συνέχεια, εμφανίστηκε και δεύτερο πανό – παρέμβαση συλλογικοτήτων για την καταγγελία βιασμού της 19χρονης κοπέλας από δύο αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις