Έχει μπει στο… μάτι των “μεγάλων” ο Βόλος

Οι αγωνιστικές στη Σούπερ Λιγκ περνούν και ο Βόλος όχι μόνο δεν ξεφουσκώνει, αλλά έχει μπει για τα καλά στο… μάτι των “μεγάλων” και με το ποδόσφαιρο που παίζει δίκαια φέτος έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, με την εξάδα να είναι πιο εφικτή από ποτέ.

Τα ρεκόρ καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο. Πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και έξι σερί αν βάλουμε και τη νίκη επί του Ιωνικού στο Κύπελλο, 20 βαθμούς σε 9 παιχνίδια, που δεν έχουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΚ, η οποία πάντως μπορεί να τους ξεπεράσει, αν νικήσει τη Δευτέρα τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.

Η ομάδα σκοράρει ανελλιπώς, έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα και έχει αυτή τη στιγμή την καλύτερη επίθεση στη Σούπερ Λιγκ, μ’ ένα γκολ περισσότερο από την ΑΕΚ, ενώ το 2-0 τείνει να γίνει το αγαπημένο σκορ του Βόλου (τρεις φορές φέτος το πέτυχε στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο).

Οι «κυανέρυθροι» σε τέσσερα παιχνίδια έχουν κρατήσει το μηδέν, εκτός έδρας παραμένουν αήττητοι με τρεις νίκες και μία ισοπαλία και γενικά τα στατιστικά τους είναι εντυπωσιακά.

Ο Μίλος Ντέλετιτς με τα πέντε γκολ που έχει πετύχει είναι ο πρώτος σκόρερ του Βόλου, με τον Σέρβο να κάνει εξαιρετική σεζόν, αν σκεφτεί κανείς πως η πιο παραγωγική του χρονιά ήταν στη Λαμία, όπου σε 28 παιχνίδια είχε πετύχει έξι γκολ.

Το crash τεστ για τον Βόλο, πάντως, θα είναι το προσεχές Σάββατο, όταν και θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Με τη φορά, πάντως, που έχει πάρει ο Βόλος μπορεί να σταματήσει και τους «πράσινους», όπως το έκανε με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις