Πήρε καλό βαθμό και στο φιλικό με τον Πιερικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Ύστερα από πέντε παιχνίδια, όπου ο Ολυμπιακός κατάφερνε και έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν… άκαπνοι στην Κατερίνη στην αναμέτρηση με τον Πιερικό (0-0).

Είχαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν, αν και καμία από αυτές δεν θα την χαρακτηρίζαμε ως κλασική, το θετικό ωστόσο είναι ότι η ομάδα λειτούργησε καλά στο δημιουργικό κομμάτι.

Έχουμε τονίσει ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από έναν ικανό σέντερ φορ περιοχής κι αυτό το ρόλο δεν μπορούν να τον παίξουν με επιτυχία οι παίκτες που χρησιμοποιεί ο Σάκης Θεοδοσιάδης, συνεχίζοντας τις δοκιμές στη γραμμή κρούσης.

Ανασταλτικά η ομάδα ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι πολύ καλή. Άρεσε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Βασίλης Ακριβόπουλος, όμως η ανάγκη της απόκτησης ενός έμπειρου στόπερ είναι επιτακτική.

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι η μεσαία γραμμή. Στο παιχνίδι με τον Πιερικό πολύ καλή παρουσία είχε ο Θάνος Κυρίτσης, ενώ η εμπειρία του Κλεβί Κόλα προσδίδει ποιότητα στον άξονα.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε με επιτυχία άλλο ένα τεστ, πολύ δυνατό και έδειξε πως είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, αν η διοίκηση καταφέρει και φέρει στην ομάδα δύο ακόμη έμπειρους παίκτες (στόπερ και σέντερ φορ), κάνοντας υπέρβαση στο οικονομικό, τότε αυτή η ομάδα θα μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις