Ο καλύτερος Οκτώβριος του Βόλου στη Σούπερ Λιγκ

Ουδέποτε τα τρία προηγούμενα χρόνια ο Βόλος είχε αυτή τη βαθμολογική συγκομιδή των 12 βαθμών τον μήνα Οκτώβριο. Πάντα ξεκινούσε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, όμως μέσα στον Οκτώβριο η ομάδα έκανε… κοιλιά, χάνοντας βαθμούς.

Την πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία (περίοδο 2019-20) οι «κυανέρυθροι» μέσα στον Οκτώβριο έδωσαν τρία παιχνίδια, με απολογισμό τρεις ήττες, από Ατρόμητο εντός, ΑΕΚ εκτός και ΠΑΟΚ εντός έδρας.
Την επόμενη χρονιά σε τρία ματς τον ίδιο μήνα ο Βόλος είχε συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, όντας αήττητος. Νίκες με Λαμία (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), ισοπαλίες με Παναθηναϊκό εκτός και ΑΕΛ εντός έδρας.

Την περσινή περίοδο το βολιώτικο συγκρότημα σε τρία παιχνίδια μέσα στον Οκτώβριο είχε μαζέψει τέσσερις βαθμούς. Είχε νικήσει τον Αστέρα στο Πανθεσσαλικό, είχε πάρει ισοπαλία στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και έχασε από την ΑΕΚ εντός έδρας.

Φέτος και ενώ η ομάδα έχει να δώσει άλλο ένα παιχνίδι πριν βγει ο μήνας, το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, έχει το απόλυτο μέσα στον Οκτώβριο με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Νίκησε Άρη και Λεβαδειακό στον Βόλο, Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και Ατρόμητο στο Περιστέρι, συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις