Νίκη Βόλου: Ρεπό πριν την τελική ευθεία της προετοιμασίας

Την Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι σήμερα (24/10) απολαμβάνουν το ρεπό τους, ύστερα από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ένα δυνατό τεστ, ενόψει επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, κόντρα σε μία ομάδα που έχει, επίσης, πρωταγωνιστικές βλέψεις στην κατηγορία και το πρωί της Κυριακής έδωσε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, κόντρα στην ομάδα Κ-20.

Το κυανόλευκο τεχνικό τιμ είχε την ευκαιρία να εξαγάγει ακόμα περισσότερα συμπεράσματα, όσον αφορά το στιλ παιχνιδιού του νέου ρόστερ που ακόμα “μοντάρεται”, στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος. Το θέμα που “καίει” περισσότερο απ’ όλα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, το αγωνιστικό τμήμα είναι το πότε θα επιστρέψουν σε “φουλ” προπονητικούς κι αγωνιστικούς ρυθμούς οι δύο τραυματίες, Αντόνιο Ροχάνο και Χοσέτε Μιράντα. Οι δύο ποδοσφαιριστές, πιθανότατα, θα είναι κανονικά στη διάθεση του κ. Βοσνιάδη, ίσως κι αύριο, Τρίτη.

Όπως ανέφερε ο προπονητής της Νίκης Βόλου αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου, τότε δεν θα δοθεί άλλο φιλικό. Σε περίπτωση που αναβληθεί εκ νέου η πρεμιέρα, τότε θα κλειστεί μία ακόμη φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις