Κωστούλας στο goalpost.gr: “Βγάλαμε πολλή ενέργεια στο παρκέ”

Για την τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας του, επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, και την προσεχή αναμέτρηση, κόντρα στα Τρίκαλα, μίλησε στο goalpost.gr ο καλαθοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Αποστόλης Κωστούλας.

Αναλυτικά:

“Πραγματοποιήσαμε ένα νευρικό ξεκίνημα, καθώς είχαμε στο μυαλό μας πως έπρεπε πάσει θυσία να κερδίσουμε. Ήμασταν κάπως άστοχοι στο περιφεριακό σουτ, αλλά όντας μια αθλητική ομάδα, βγάλαμε πολλή ενέργεια στο παρκέ και βρήκαμε λύσεις στο σκοράρισμα, μέσω αυτού. Παίξαμε σκληρή άμυνα, πιέσαμε πολύ σε όλο το γήπεδο, καταφέραμε να κλέψουμε αρκετές μπάλες, αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει αρκετά λάθη. Ξέραμε πως με τον τραυματισμό του Γεωργατζά, η Αναγέννηση θα έχει προβλήματα στο κατέβασμα της μπάλας. Στο τέλος, με ψυχραιμία, διαχειριστήκαμε το γεγονός πως ήμασταν πίσω στο σκορ και καταφέραμε, με καθαρό μυαλό, να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Έρχεται μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, κόντρα στα Τρίκαλα, ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις, καθώς θεωρείται φαβορί για την άνοδο. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και σοβαρότητα στις προπονήσεις, την τρέχουσα εβδομάδα, ώστε να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το ματς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις