Δουλεύει πάνω στα πλεονεκτήματα, διορθώνει τις αδυναμίες

Ολοκληρώνονται τρεις μήνες προετοιμασίας στον Ολυμπιακό Βόλου, με την ομάδα να περιμένει πώς και πώς να οριστεί η σέντρα στη Γ’ Εθνική, προκειμένου να αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια.
Πάντως, στον Ολυμπιακό φροντίζουν τα φιλικά παιχνίδια που δίνουν με ομάδες της Γ’ Εθνικής να τα αντιμετωπίζουν ως ματς πρωταθλήματος, όπως επανειλημμένα έχει τονίσει προπονητής της ομάδας, Σάκης Θεοδοσιάδης.
Μέσα από την καθημερινότητα στον Ολυμπιακό προσπαθούν να κρατήσουν τη συνοχή, την καλή ψυχολογία, προκειμένου να μην καταβάλλει την ομάδα η εσωστρέφεια και η μεμψιμοιρία.
Στις προπονήσεις οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν πάνω στα πλεονεκτήματα, επιδιώκοντας να βρίσκουν αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους, συνοχή και στις δύο λειτουργίες της ομάδας και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι.
Γνωρίζουν, παράλληλα, τις αδυναμίες, αυτές που παρουσιάζει η ομάδα στα παιχνίδια της, με την τεχνική ηγεσία να επισημάνει τα λάθη στην ανάλυση του παιχνιδιού που γίνεται μέσα στην εβδομάδα, με σκοπό οι ποδοσφαιριστές να γίνονται καλύτεροι και να βελτιώνονται ατομικά, προς όφελος του συνόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις