Τελευταίες δοκιμές στον Ολυμπιακό Β. με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι (30/10, 15.00) με τον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο της α’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς θέλουν τη νίκη-πρόκριση, απέναντι σε μια ομάδα η οποία θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και το αυριανό παιχνίδι θα αποτελέσει από τις τελευταίες δοκιμές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η σέντρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου, όπως τονίζεται και από επίσημα χείλη παραγόντων της ΕΠΟ και συγκεκριμένα του προέδρου της Επιτροπής διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, Άγγελου Δανιήλ.

Εφόσον παρθεί η οριστική απόφαση για έναρξη πρωταθλήματος στις 13/11, ο Ολυμπιακός την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα δώσει το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας.

Στον Ολυμπιακό θα περιμένουν τις αποφάσεις για τον καταρτισμό των ομίλων, προκειμένου να δουν σε ποιον όμιλο θα τοποθετηθεί η ομάδα και στη συνέχεια, μετά την κλήρωση που θα γίνει, θα μάθει και τον αντίπαλό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις