Πρόσκληση του Προέδρου του Μακεδονικού στους βορειοελλαδίτες φιλάθλους για το ματς με τη Νίκη Βόλου

Με προσωπική του δήλωση ο πρόεδρος του Μακεδονικού, Παύλος Ανδρώνης, καλεί όλους τους βορειοελλαδίτες φιλάθλους για το κυριακάτικο ματς με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί βορειοελλαδίτες φίλαθλοι,

Σας προσκαλώ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στο γήπεδό μας στις 15:00, στην εναρξη του πρωταθλήματος, στον αγώνα Μακεδονικός – Νίκη Βόλου.

Για μένα προσωπικά, αλλά και για την μεγάλη οικογένεια, τα μέλη και τους φίλους του ιστορικού Μακεδονικού, είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Μετά από 30 χρόνια, ο Μακεδονικός επανέρχεται και αγωνίζεται στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές μας ήδη προσκάλεσαν τους αθλητές των άλλων τμημάτων, αλλά και τα παιδιά των Ακαδημιών του συλλόγου μας και φυσικά θα βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθειά τους για τη μεγάλη νίκη στην έναρξη του πρωταθλήματος, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το αθλητικό πνεύμα και την άμιλλα που επικρατεί στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας.

Με αφορμή την τόσο σημαντική ημέρα για το σωματείο μας, θα ήθελα να μνημονεύσω δύο σημαντικούς ανθρώπους που διετέλεσαν πρόεδροι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ του Μακεδονικού, ως ελάχιστη τιμή για τη μεγάλη προσφορά τους στον σύλλογό μας: Τον Θωμά Βουλινό και τον Κωστα Μεσάικο, που έβαλαν τη δική τους υπογραφή στην 94χρονη αδιάλειπτη παρουσία του Μακεδονικού στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο πρόεδρος του Μακεδονικού,

Παύλος Ανδρώνης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις