Ανυφαντάκης: «Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, ο Κώστας Ανυφαντάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε να παίξουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα κι ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος και το παιχνίδι μας το ‘κανε ακόμα πιο δύσκολο το γεγονός ότι η Νίκη είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα. Για εμάς ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι ήρθαμε για να παίξουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σ’ αυτά τα δεδομένα. Οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κατά διαστήματα έδειξαν ποιότητα. Θεωρώ στο τέλος το αποτέλεσμα δίκαιο. Αν έχω ένα πολύ μικρό παράπονο, που το λέω με πολύ αγάπη και πολύ σεβασμό στους παίκτες μου, χάσαμε κάπου αυτό που είναι το δυνατό μας σημείο, την κυριαρχία και μετά το γκολ της γηπεδούχου νιώσαμε μια πίεση. Στο τέλος όμως αισθάνθηκα ότι δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα. Πιεστήκαμε από τα δυνατά σημεία της Νίκης Βόλου που είναι οι στατικές φάσεις, μεταφορά της μπάλας στην περιοχή, πολύ δυνατή ομάδα και πολύ ψηλή ομάδα, αλλά νομίζω πως ανταποκριθήκαμε καλά. Κι έτσι στο τέλος μπήκαν και οι προϋποθέσεις να σκοράρουμε κι εμείς.

Καλή συνέχεια στη Νίκη».

Για τη μέχρι τώρα συγκομιδή των δύο βαθμών στα δύο παιχνίδια

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την συγκομιδή των δύο βαθμών σε δύο παιχνίδια γιατί σε κάθε παιχνίδι επιδιώκουμε τη νίκη, με σεβασμό πάντα στη Νίκη Βόλου. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, αλλά από την εμφάνιση. Επίσης είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και στα δύο παιχνίδια, αλλά από τη βαθμολογική συγκομιδή δεν είμαστε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, ανεξαρτήτως μπάτζετ, είναι να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά. Να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα, που όπου και να πηγαίνει εντός ή εκτός να διεκδικεί τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για τη Νίκη και τον τρόπου που αντιμετώπισε τον αντίπαλο

«Η Νίκη είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Τα δεδομένα είναι γνωστά από πριν, έχει ένα πολύ έμπειρο προπονητή και παίκτες με μεγάλη ικανότητα και εμπειρία και αυτά είναι και τα δυνατά σημεία της ομάδας η συνύπαρξη ικανότητας και εμπειρίας. Πιστεύαμε πως αν μπορέσουμε να σπάσουμε τα δυνατά τους σημεία στο παιχνίδι με κυριαρχία και περισσότερο κυκλοφορία και τους είχαμε μακριά από την περιοχή μας θα είχαμε αρκετές πιθανότητες για το θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως το καταφέραμε και δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις