Το απόλυτο της Κοζάνης θέλει να “σπάσει” ο Ολυμπιακός Βόλου

Με ηρεμία και προσήλωση στον στόχο προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Κοζάνη στη Νεάπολη, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, να «σπάσουν» το απόλυτο της Κοζάνης και να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή.

Το παιχνίδι σαφώς και δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Κοζάνη διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχει αρχίσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα και θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρωτιά του ομίλου.
Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, θεωρούν πως η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να φτάσει στη νίκη, εφόσον παρουσιάσει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι φέτος στο γήπεδο της Νεάπολης, έχοντας τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους, οι οποίοι φέτος ακολουθούν την ομάδα όπου κι αν αυτή αγωνίζεται.
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις