Χαμός με Ανυφαντάκη στη Βέροια: Κατηγορεί την Επισκοπή για… κλοπή


Μοιράσου το άρθρο

Σοβαρό θέμα με τον Κώστα Ανυφαντάκη στη Βέροια, καθώς ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους, ενώ η ομάδα της Ημαθίας εκτόξευσε πυρά κατά της Επισκοπής για προσπάθεια “κλοπής” του.

Η Επισκοπή βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή τις τελευταίες μέρες και φαίνεται ότι στράφηκε σε έναν παλιό γνώριμο, τον Ρεθυμνιώτη Κώστα Ανυφαντάκη, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τιμόνι της Βέροιας.

Ο 51χρονος προπονητής μάλιστα είχε συνάντηση με τους ανθρώποις της ομάδας της Ημαθίας ζητώντας να αποχωρήσει λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει συγγενικό του πρόσωπο και τον αναγκάζει να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, ενώ φέρεται να αναφέρθηκε και σε οικονομικά ζητήματα που υπάρχουν στον σύλλογο.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις της Βέροιας, η οποία επιτέθηκε στην Επισκοπή με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει δριμύ κατηγορώ εναντίον της ΠΑΕ Επισκοπής, που εν μέσω πρωταθλήματος προσπάθησε να “κλέψει” στέλεχος της ομάδας μας.

Δεν είναι ηθικό μια ΠΑΕ να ενοχλεί εργαζόμενους άλλης ΠΑΕ. Αυτό δείχνει ερασιτεχνισμό, όμως γνωρίζοντας ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ προέρχεται από ερασιτεχνική κατηγορία, δεν μας κάνει εντύπωση!

Η ομάδα αυτή και οι εκπρόσωποι της, προχώρησαν σε άνανδρες πράξεις εις βάρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κάτι που δεν χαρακτηρίζει την περήφανη Κρητική φυλή!

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις