Αθανασιάδης: “Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το 3-2”

ΠΥΡΑΣΟΣ - ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

Δηλώσεις, στο πλαίσιο του ντέρμπι πρωτοπόρων στην Α’ ΕΠΣΘ, ανάμεσα στην ομάδα του και τον Μαγνησιακό, παραχώρησε στο goalpost.gr ο προπονητής της Αγίας Άννας, Νίκος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα παιχνίδι που νομίζω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που το παρακολούθησε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς. Όσον αφορά την ομάδα μου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε την εικόνα που έχουμε δείξει ως τώρα στο πρωτάθλημα, χάνοντας την συγκέντρωσή μας σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού. Αυτό φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο, παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε με 3-2, έχοντας και το αριθμητικό μας πλεονέκτημα, δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, χάνοντας τους τρεις βαθμούς, τους οποίους, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, έπρεπε να “κλειδώσουμε”.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα αναλύσουμε το παιχνίδι και, στη συνέχεια, είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Από σήμερα, έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Μαγνησιακό και είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι με τον Ρήγα. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα του Μαγνησιακού”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις