Έτοιμος για την πρώτη “μάχη” με τον Παναθηναϊκό ο Βόλος

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Βόλου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (15/12, 17.30) με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, στο οποίο θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες, καθώς θα ακολουθήσει η ρεβάνς τον Ιανουάριο στο Πανθεσσαλικό.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες στο γήπεδο ύστερα από ένα μήνα διακοπής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, λόγω του Μουντιάλ.

Ο Κώστας Μπράτσος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Ζαν Μπαριέντος και Χρήστο Σιέλη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη Λαμία. Ο Ουρουγουανός μέσος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα ηγηθεί και πάλι της μεσαίας γραμμής του Βόλου κόντρα στους «πράσινους». Όσον αφορά τον Κύπριο κεντρικό αμυντικό, για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξε στη φιλική αναμέτρηση με τη Λαμία, καθώς ένιωσε σφίξιμο στο πόδι του στο ζέσταμα.

Αντίθετα, ο Τάσος Τσοκάνης δεν είναι ακόμη έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, με την επιστροφή του να προσδιορίζεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στις 28/12 στο Πανθεσσαλικό. Κι αυτό, καθώς δύσκολα ο αρχηγός του Βόλου θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις 21/12.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις