Έρχεται από Αγγλία και παίρνει αποφάσεις ο Παπακωνσταντίνου

Με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του να προπονούν τους ποδοσφαιριστές, συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας.

Αν και όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως κατά τη χθεσινή ημέρα θα υπήρχε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, εντούτοις αυτό δε συνέβη με αποτέλεσμα η παραμονή του Μακεδόνα τεχνικού στον πάγκο της βολιώτικης ομάδας να παίρνει νέα παράταση.

Στο αγωνιστικό μέρος οι Ροχάνο και ο Τζιώρας ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αναστασίου βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας από τη θλάση που υπέστη στο ματς με την ΑΕΛ και δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς (2022). Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται κανονικά για το ματς με τον Ηρακλή Λάρισας, έχοντας αποκλειστικό στόχο το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο της σεζόν. Να σημειώσουμε πως η λαρισαϊκή ομάδα χωρίς βαθμούς βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Στην έδρα του ο Ηρακλής μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από δύο ομάδες που η Νίκη έχει κερδίσει με το ίδιο σκορ (3-0), τον Απόλλωνα Πόντου και τον Διαγόρα Ρόδου.

Τέλος, στην Ελλάδα και στον Βόλο αναμένεται το Σαββατοκύριακο ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου που αναμένεται να πάρει μία σειρά αποφάσεων σχετικά με τη λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου θα παρακολουθήσει το ματς της ομάδας του στο AEL FC ARENA και στη συνέχεια θα έχει μία σειρά συναντήσεων για το μέλλον της ομάδας, τόσο για τη φετινή σεζόν όσο και για την επόμενη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις