Για την πρώτη εκτός έδρας ΝΙΚΗ

Το πρώτο της εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα θα επιδιώξει να πάρει σήμερα (18/12, 14:45) η Νίκη αντιμετωπίζοντας στο AEL FC ARENA τον Ηρακλή Λάρισας. Για τη βολιώτικη ομάδα αυτή είναι η τέταρτη «εξόρμηση» εκτός Βόλου, μετρώντας μέχρι στιγμής τρεις ήττες. Αξίζει να σημειώσουμε πως για τη Νίκη Βόλου το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας είναι το τρίτο στον γειτονικό νομό και το δεύτερο στο ίδιο γήπεδο. Αρχικά αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΛ, στο Αλκαζάρ, όπου ηττήθηκε με 1-0 και στη συνέχεια αντιμετώπισε την ΑΣΑ στο AEL FC ARENA όπου γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ.

Οι κυανόλευκοι με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αλέξη Παπακωνσταντίνου, στην κερκίδα, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να επιστρέψουν στον Βόλο με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές τους.

Ο 46χρονος τεχνικός που πρόλαβε να κάνει δύο προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Ροχάνο, Αναστασίου και Μιράντα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:  Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Λογαράς, Δεληζήσης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κριμιτζάς, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Μορέιρα, Σιαφά, Μιλούνοβιτς, Μέτσε, Μπάλλας, Τζιώρας

Πάνοπλος ο Ηρακλής Λάρισας

Τους πρώτους του βαθμούς θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει μετρά μόνο ήττες. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες πλην του τραυματία Εσκουρέδο. Αναλυτικά η αποστολή: Παπαγιάννης, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Λαγωνίδης, Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Δοδοντσάκης, Ευθυμιάδης, Μπάμης, Σούμπαση, Αλτάνης, Κουτζαβασίλης, Τσιμίκας, Λεσάι, Τασιούλης, Μπάντροβιτς, Ζαφειρίου, Συρεγγέλας, Χριστίδης, Καμπέρης.

Μπεκιάρης ο ρέφερι του αγώνα

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι οι Λευτέρης Βογιατζής, από την ίδια ΕΠΣ  και Μιχάλης Μανάσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέλιος Λεωνίδας (Τρικάλων) και παρατηρητής ο Γιώργος Κωνσταντίνου από την Αιτωλοκαρνανία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις