«Περιμένουμε να δούμε Ηρακλή και Νίκη Βόλολυ»

Ο Στέλιος Τσουκάνης αποτελεί έναν από τους ηγέτες των τελευταίων χρόνων του Μακεδονικού, έχοντας καταγράψει πολλά χιλιόμετρα με την φανέλα των «πρασίνων». Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται την τελευταία εξαετία στον Μακεδονικό, ενώ την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει μετρήσει δύο γκολ και μία ασίστ σε οκτώ παιχνίδια (Super League 2 και Κύπελλο Ελλάδας).

Ο ίδιος μιλώντας στη «Μ» σχολίασε τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 2, που έχουν βρει τους «πράσινους» στην 5η θέση με 11 βαθμούς, στο -4 από την δεύτερη θέση και στο -5 από την κορυφή που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Β’. Τέλος, έκανε αναφορά και στον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Αμανατίδη αλλά και στο τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο 32χρονος άσος: «Εχουμε κάνει μια αξιοπρεπή πορεία για τα δεδομένα αυτή την στιγμή καθώς αγωνίζεται μετά από πολλά χρόνια ο Μακεδονικός σε αυτή την κατηγορία. Ευελπιστούμε όλοι μας σε μια καλύτερη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι αγωνίζεσαι φέτος ως αριστερός μπακ:  «Εκεί με χρειάστηκε η ομάδα και παρότι δεν είναι η θέση μου αγωνίζομαι. Μια καινούρια θέση για μένα, με υψηλότερες απαιτήσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σίγουρα ευελπιστούσα σε κάτι καλύτερο».

Για το πρωτάθλημα της Super League 2, είπε: «Δεν έχω βγάλει ακόμη συμπεράσματα αλλά το επίπεδο είναι καλό. Μου άρεσε ο ΠΑΟ Β’ όπως αγωνίστηκε απέναντί μας, με τον ρυθμό που είχε, αν και εμείς ήμασταν επηρεασμένοι από τον λίγο χρόνο ξεκούρασης και κάποιων απουσιών. Θεωρώ φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα. Ακόμη, περιμένουμε να δούμε τον Ηρακλή καθώς φαίνεται ότι πήρε τα πάνω του με την έλευση του κ. Τσιώλη αλλά και τη Νίκη Βόλου. Ελπίζω πάντως η έκπληξη να είναι ο Μακεδονικός».

Για τη φετινή χρονιά και τον στόχο της ομάδας: «Σημαντικό είναι να πατήσεις γερά στα πόδια σου καθώς μετά από χρόνια συμμετέχει σε αυτή την κατηγορία ο σύλλογος. Όσο καλύτερη πορεία κάνεις τόσο θα αποφύγεις προβλήματα και ύστερα κοιτάζεις παραπάνω και όπου βγει στο τέλος».

Για το τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή, Γιώργο Αμανατίδη: «Είναι ένας προπονητής που γνωρίζω χρόνια. Το προπονητικό τιμ θεωρώ ότι τα πάει μια χαρά. Μαθαίνουν και αυτοί μαζί μας την κατηγορία. Περιθώρια εξέλιξης υπάρχουν και για αυτούς αλλά και για εμάς τους ποδοσφαιριστές».

Για τη φετινή παρουσία του κόσμου στις κερκίδες της Ευκαρπίας: «Ο Μακεδονικός έδειξε καλό πρόσωπο στους αγώνες και γι’ αυτό έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Κάτι κάνουμε καλά. Θεωρώ ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και το έχει ανάγκη ο κόσμος. Δεν πετάμε στα σύννεφα και πάμε για ότι καλύτερο για τα δεδομένα της κατηγορίας».

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις