Συνύπαρξη Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκου στο νέο Ολυμπιακό Βόλου;

Ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα, καθώς έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με επιχειρηματίες και μάλιστα έχει αρχίσει ήδη ο σχεδιασμός της νέας ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη έχουν πάρει γραπτές εγγυήσεις από τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού…

…τμήματος και μετά τη γενική συνέλευση θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, αφού πρώτα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.
Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται εκτός Βόλου θα συνδράμει οικονομικά στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται, ενώ έχει ακουστεί έντονα και το όνομα του πρώην προέδρου της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αναμιχθεί εκ νέου με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θυμίζουμε, πως φέτος ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης είχε ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά.
Σημαντικό ρόλο στο «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού θα έχει ο γνωστός Βολιώτης μάνατζερ Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, ως ποδοσφαιριστής. Ο Τσιμπανάκος γνωρίζει πολύ καλά την ποδοσφαιρική αγορά, είναι αυτός που «έχτισε» φέτος τα Τρίκαλα, δημιούργημά του ήταν ο Πανελευσινιακός, πριν αποχωρήσει από την ομάδα της Ελευσίνας ο Γιαλιάς, ενώ τη χρονιά που η Νίκη Βόλου ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ είχε συνεργαστεί με τον Ανδρέα Πάτση.
Στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα αποπνέει υγεία και η οποία θα είναι σε θέση να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με σκοπό την άμεση επιστροφή του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Βέβαια, ένα μεγάλο ερωτηματικό αποτελούν τα χρέη της ΠΑΕ, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι θα ισχύσει με το νέο αθλητικό νόμο, ο οποίος θα είναι νόμος του κράτους μέσα στον Ιούνιο. Οι άνθρωποι που κάνουν μπροστά για τον Ολυμπιακό ρισκάρουν, πιστεύοντας πως οι οικονομικές εκκρεμότητες που άφησε πίσω της η ΠΑΕ δεν θα βαρύνουν τον Ολυμπιακό, αλλά τα φυσικά πρόσωπα που διοίκησαν τον Ολυμπιακό από το 2004 μέχρι το 2016, τη χρονιά της αποχώρησης της ομάδας από τις επαγγελματικές κατηγορίες, λόγω χρεών.
Η επόμενη κίνηση είναι να γίνει άμεσα η εκκαθάριση της ΠΑΕ, προκειμένου να μπορεί ο Ολυμπιακός να ανέβει κατηγορία.