Στο βοηθητικό του ΕΑΚ παίζουν σήμερα Ανθ. Γαζής-Ολυμπιακός Β. για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ

Η αγωνιστική δράση στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αντιμετωπίζει σήμερα στις 19.00 στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου τον Άνθιμο Γαζή για τη β’ φάση της διοργάνωσης σε «νοκ άουτ» παιχνίδι.

Αυτό θα είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» για το 2022, καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που έχει διακοπεί λόγω των γιορτών, επαναρχίζει στις 8 Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό εκείνη την ημέρα να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Εδεσσαϊκό.

Παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η μορφή της ενδεκάδας του Ολυμπιακού Βόλου κι αν ο Σάκης Θεοδοσιάδης δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν οι νεαροί παίκτες της ομάδας που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός είχε αποκλείσει τον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας, ομάδα της Β’ ΕΠΣΘ, επικρατώντας με 9-0, ενώ ο Άνθιμος Γαζής, που αγωνίζεται και αυτός στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, είχε αποκλείσει τον Ηρακλή Βόλου με σκορ 2-1. Ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει στην προημιτελική φάση την ΑΠΟΒ, η οποία ήδη έχει προκριθεί εις βάρος της Σκιάθου, επικρατώντας με 2-1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις