Σημαντική ενίσχυση χρειάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου

O Στέργιος Ψιάνος, ως γνωστόν, αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες δε συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, ενώ είναι πολύ πιθανό τουλάχιστον ένας ακόμη έμπειρος παίκτης από το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού να αποτελέσει παρελθόν. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς μέρες.

Στην παρούσα φάση, πάντως, ο Ολυμπιακός χρειάζεται να ενισχυθεί σε θέσεις όπου υπάρχουν κενά και όχι να αποδυναμωθεί. Η ομάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα πρέπει να ανακάμψει.

Οπωσδήποτε η ομάδα χρειάζεται έναν ικανό φορ περιοχής, που να είχε τη δυνατότητα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Επίσης, είναι αναγκαία η απόκτηση ενός παίκτη που θα δημιουργεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο οποίος να είναι έμπειρος και να ηγηθεί της προσπάθειας που θα γίνει από εδώ και πέρα, με στόχο ο Ολυμπιακός να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Είναι επιτακτική ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι» να αποκτήσουν έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, καθώς υπάρχουν μεν οι νεαροί ταλαντούχοι και εξελίξιμοι Σιουμουρέκης και Ακριβόπουλος, ωστόσο, η ομάδα χρειάζεται και έναν ηγέτη στην άμυνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις