Άνετος ο Ρήγας στο φινάλε του πρωταθλήματος

Χαρούμενο Πάσχα έκαναν οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου, καθώς η ομάδα για μία ακόμη χρονιά κατάφερε από νωρίς να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία (βρίσκεται στην τιμητική 6η θέση του 2ου ομίλου) και τα δύο τελευταία παιχνίδια με Φαρκαδόνα (εκτός) και Α.Ε. Καραϊσκάκης (εντός έδρας), αποτελούν…

…τυπική διαδικασία.
Ωστόσο, στόχος της ομάδας του Λάκη Μπακάλη είναι να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με δύο νίκες, που θα δώσουν χαρά στους φιλάθλους της ομάδας.
Την Κυριακή ο Ρήγας θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία και μπορεί να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη (μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Δωτιέα στην Αγιά).
Ο Λάκης Μπακάλης έδωσε άδεια στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, καθώς η βαθμολογική άνεση το επιτρέπει.
Είναι πολύ πιθανό στο προτελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ο τεχνικός του Ρήγα να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα, δίνοντας τη δυνατότητα να αγωνιστούν παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις