Παίκτης της Αγίας Άννας ο Άγγελος Αργύρης

Την απόκτηση του Άγγελου Αργύρη ανακοίνωσε η Αγία Άννα. Ο 28χρονος στόπερ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη Βόλου, τελευταία έπαιζε στην γερμανική Σβαρτ-Βαις Ρεντεν.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ ‘’Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ’’ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΑΓΓΕΛΟ ΑΡΓΥΡΗ.

Ο 28χρονος στόπερ με πλούσιο βιογραφικό στις επαγγελματικές κατηγορίες τόσο της Ελλάδας όσο και της Γερμανίας και Πολωνίας ξεκίνησε την διαδρομή του από την ομάδα της Νίκης Βόλου, έπειτα αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές, στην συνέχεια στον Τηλυκράτη Λευκάδας και το 2014 πανηγύρισε την άνοδο στην Superleague με την ομάδα της Νίκης Βόλου, στην μεγάλη κατηγορία κατέγραψε 8 συμμετοχές πριν μετακομίσει στην Γερμανία για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Βαιχε Φλενσμπουργκ, στην Πολωνία με την ομάδα της Κορόνα Κιελτσε, γυρίζοντας την περίοδο 2020-21 στην ομάδα της Νίκης Βόλου και στο πρωτάθλημα της Football League μετρώντας 14 συμμετοχές, τελευταίος του σταθμός ήταν η γερμανικη Σβαρτ-Βαις Ρεντεν από την οποία αποκτήθηκε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις