Νέο στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό Β. 1-1 με Χανιώτη (pics)

Ούτε τον Χανιώτη κατάφερε να κερδίσει ο Ολυμπιακός, ως γηπεδούχος. Οι “ερυθρόλευκοι” παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην ομάδα από την Χαλκιδική, στο παιχνίδι που έριξε σήμερα την αυλαία της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα, με τον Χανιώτη να σκοράρει με τον Θεοδωρίδη στο 24′. Οι “ερυθρόλευκοι” ισοφάρισαν στο 73′ με τον Αναστασίου, δίχως στη συνέχεια να καταφέρει να πετύχει δεύτερο τέρμα και να πάρει τη νίκη.

Το βολιώτικο συγκρότημα με 11 βαθμούς σε 11 παιχνίδια βρίσκεται στην 11η θέση μαζί με τον Μακεδονικό Φούφα, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού το Σάββατο στη Νεάπολη (δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας).

Ο Κώστας Σταματίου παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Καβουσάκης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Μαργαρίτης και το αριστερό ο Θεοδωρόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Παπαϊωάννου και Σιουμουρέκης. Την τριάδα στη μεσαία γραμμή αποτέλεσαν οι Καμπέρης, Κόλα και Σκοπελίτης. Οι Καρατσόλης (δεξιά) και Διαμαντόπουλος (αριστερά) επιχειρούσαν στις πτέρυγες, με τον Αναστασίου να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τον Χανιώτη στο 17’. Ο Αλωπούδης βρήκε με κάθετη πάσα τον Αναγνώστη να φεύγει στην επίθεση, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, με τον Καβουσάκη να νικά στο τετ α τετ τον αριστερό μπακ του Χανιώτη μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό σουτ του Κόλα έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Παναγιωτίδη. Στο 21’ ο Καρατσόλης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Παναγιωτίδη να αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ.

Για να φτάσουμε στο 24’ όπου ο Χανιώτης άνοιξε το σκορ, από «δώρο» της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Παπαϊωάννου έκανε λάθος κοντρόλ, ο Σιουμουρέκης δεν μπόρεσε να το διορθώσει, με τον Θεοδωρίδη να επωφελείται του λάθους και να μπαίνει επί της ουσίας με την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ του Χανιώτη ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, κέρδισε πολλά κόρνερ, όμως όλα πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Η καλύτερη στιγμή ήταν στο 27’ όταν ο Σκοπελίτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Αναστασίου έκανε τη γυριστή κεφαλιά, με τον Παναγιωτίδη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Ο Χανιώτης στο 39’ λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο τέρμα. Μετά από νέο λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά από τον Σιουμουρέκη, ο Αλωπούδης έκανε το σουτ, με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Αναστασίου έφερε το παιχνίδι στα ίσια
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κώστας Σταματίου προχώρησε σε δύο αλλαγές. Συγκεκριμένα, πέρασαν στο παιχνίδι οι Ακριβόπουλος και Ντινόπουλος στις θέσεις των Θεοδωρόπουλου και Σιουμουρέκη. Ο Ακριβόπουλος έπαιξε στόπερ, ο Ντινόπουλος πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τον Διαμαντόπουλο να παίζει αριστερό μπακ.

Το πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι. Τελικά στο πρώτο αξιόλογο σουτ του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, οι  «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην ισοφάριση. Ήταν το 73ο λεπτό, όταν ο Αναστασίου με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Παναγιωτίδη, γράφοντας το 1-1.

Χρόνος υπήρχε για τον Ολυμπιακό για να γυρίσει το ματς, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι το τέλος του αγώνα δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από το τέρμα του Χανιώτη.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 84’ έχασαν απίστευτη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Ο Θεοδωρίδης μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από γύρισμα από τα αριστερά και με άδεια την εστία πλάσαρε πάνω στον Καβουσάκη. Από τις ευκαιρίες που δεν χάνονται.

Διαιτητής: Αντωνίου (Λάρισας)
Βοηθοί: Νάκας, Μίχος (Λάρισας)
Κίτρινες: Ράτζα, Κανάνι, Κουτσικοβαγγέλης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Μαργαρίτης, Θεοδωρόπουλος  (46’ Ντινόπουλος), Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης (46’ Ακριβόπουλος), Καμπέρης, Κόλα, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος, Καρατσόλης (61’ Κατσαγεωργίου).
ΧΑΝΙΩΤΗΣ: Παναγιωτίδης, Αναγνώστης, Ράτζα (45’ λ.τρ. Αγγελίδης), Κουτσικοβαγγέλης, Χατζηκούρτης, Τρόκας, Μπαλικτσής, Κανάνι (61’ Χατζής), Αλωπούδης (88’ Πολύζος), Φούσκας (61’ Ασήμογλου), Θεοδωρίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις