Κέρι: «Οικονομικά προβλήματα στην Παναχαϊκη»

Ο Λόρι Κέρι έδωσε τη δική του εκδοχή για τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο «διαζύγιο» με την Παναχαϊκή.

Αρχικά, μίλησε στο pelop.gr για την απόφασή του να μετακομίσει στον Ηρακλή Λάρισας: «Επέλεξα τον Ηρακλή Λάρισας γιατί είναι νοικοκυρεμένη ομάδα και είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Ό,τι συμφωνεί ο πρόεδρος με τους ποδοσφαιριστές τον κρατάει τον λόγο του και πληρώνει ενοίκια, φαγητά, μισθούς και δόσεις. Εγώ με τέτοιους ανθρώπους θέλω να συνεργάζομαι στο ποδόσφαιρο όπως είναι ο κύριος Ιωακειμ Λάμπρος (πρόεδρος) και εξάλλου και εμείς οι ποδοσφαριστές από αυτό ζούμε και θέλουμε να βρισκόμαστε σε ένα υγιές περιβάλλον που οι άνθρωποι της ομάδας είναι συνεπείς απέναντι μας και επιπλέον είμαι και κοντά στο σπίτι μου το οποίο είναι στον Βόλο».

Όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στην Παναχαϊκή, σχολίασε: «Όλη η Πάτρα τα ξέρει και ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα και εγώ να αποχωρήσω γιατί είχα φτάσει σε σημείο να γκρινιάζω πολύ και να έχω νεύρα γιατί ένιωθα ότι με κορόιδευαν. Απλώς έκανα υπομονή επειδή η ομάδα έπαιρνε αποτελέσματα και ήμασταν ψηλά στη βαθμολογία και έμπαιναν κάτω από το χαλάκι τα οικονομικά προβλήματα. Επειδή ήμουν εκεί και ξέρω την κατάσταση που επικρατεί, καταλαβαίνω τους συμπαίκτες μου εκεί στη Παναχαϊκή. Έχουν απόλυτο δίκιο. Τους υποσχέθηκε πληρωμές ο Σταθάκης και πληρωμές δεν είδαν και η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό. Πού να μην έκανε κιόλας… Έχουν ανάγκες τα παιδιά, δεν παίζουν ποδόσφαιρο για χόμπι ούτε αφήνουν τα σπίτια τους για να πάνε Πάτρα μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους και να μην πληρώνονται».

Ο Λόρι Κέρι κατέθεσε τη δική του άποψη για το περιστατικό στο ημίχρονο του αγώνα με την Κηφισιά: «Κοιτάξτε, θα σας πω τη άποψη τη δική μου για τον λόγο που έφυγα. Άλλοι μπορεί να έχουν άλλη άποψη γιατί έτσι τους συμφέρει, αλλά ο λόγος που έφυγα ήταν επειδή γενικά τις τελευταίες μέρες είχα νεύρα γιατί είχαμε θέμα οικονομικό στην ομάδα. Και η ομάδα πήγαινε καλά, αλλά στο οικονομικό τα πράγματα ήταν χάλια και επειδή είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να προσποιούμαι μου βγήκαν νεύρα στο ημίχρονο με την Κηφισιά και παρεξηγήθηκα με τον κόουτς τον οποίον όλη η Ελλάδα ξέρει ότι έχουμε άριστη σχέση και με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει και ξέρει ότι τον εκτιμώ.

Αυτό που είπε ο κ. Σταθάκης ότι έφυγα γι’ αυτόν τον λόγο δεν θεωρώ ότι είναι αλήθεια. Βέβαια ο κ. Σταθάκης μπορεί να πιστεύει ότι αυτός είναι ο λόγος που έφυγα και είναι δικαίωμα του, αλλά εγώ ξέρω ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος.

Δεν είχα δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια και με τους συμπαίχτες μου είχαμε άριστο κλίμα και ίσως είναι αυτή η συνταγή που η ομάδα πάει καλά μέχρι τώρα… Με τον κόουτς έχουμε ξαναπαρεξηγηθεί και σε άλλες ομάδες που είχαμε συνεργαστεί, αλλά πάντα τα βρίσκαμε γιατί είχαμε καλή σχέση και ήταν πάνω στα νεύρα μας η ένταση μας. Απλά θεωρώ ότι τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα δεν ήταν ιδανικές γιατι όπως προείπα είχε οικονομικό θέμα η ομάδα και με επηρέαζε και είχα αρχίσει να γκρινιάζω όπως έκανε και ο Λιποράσε και τον κάνανε στην άκρη γιατί αυτός έκανε προσφυγή.

Με πείραξε ότι βγήκαν πράγματα από την ομάδα και για την αποχώρηση μου έλεγαν ότι ευθύνεται η παρεξήγηση μου με τον κόουτς και ότι αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησα ενώ δεν ήταν αλήθεια».

Όσο για το τι θα του μείνει από το πέρασμα του από την Πάτρα: «Θα μου μείνει αυτός ο ρομαντικός ο κόσμος που μας στήριζε στα εύκολα και στα δύσκολα και μας ωθούσε μέσα στην Αγυιά να κερδίζουμε. Ήταν απίστευτοι και τους ευχαριστώ. Θα ήθελα να προσθέσω ότι ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας, δεν θα τη ξεχασω ποτέ την Παναχαϊκή και εύχομαι να βρεθεί στα σαλόνια της Super League 1, εκεί που αξίζει».

Σταθάκης: Δυσκολεύομαι να βγάλω νόημα από όσα λέει ο Κέρι

Θέση για τα όσα δήλωσε στο pelop.gr o Λόρι Κέρι, πήρε ο Πέτρος Σταθάκης, τονίζοντας τα εξής:«Μετά δυσκολίας βγάζω νόημα από τις δηλώσεις του Λόρι Κέρι. Θεωρώ πως είναι άδικο να έχει παράπονα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής από την Παναχαϊκή και την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Γνωρίζει καλά και ο ίδιος για τις έξτρα παροχές που είχε και το τηλεφώνημα των αρχηγών τη Δευτέρα μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά, που μου μετέφεραν τη στήριξη τους και τις ευχαριστίες τους για την απόφαση που πήρα εγώ προσωπικά και αφού είχα συμβουλευτεί και τον προπονητή, για να διακόψουμε τη συνεργασία μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις